A cyberpunk city night view, with purple lighting and bright neon lights, with the front and rear of the ROG Strix SCAR 18 superimposed in the foreground.

ROG Strix Scar 18

PREMAGAJTE NAJBOLJŠE. PREMAGAJTE VSE OMEJITVE.

 • Icon of Windows logo
  Uživajte v brezskrbni igričarski zmogljivosti sistema Windows 11 Pro s prenosnikom Strix SCAR 18
  Read more about performance
 • CPU icon
  Procesor Intel® Core™ 13. generacije do modela i9-13980HX s 24 jedri in 32 nitmi, TDP do 65 W
  Read more about performance
 • GPU icon
  Do grafična kartica NVIDIA GeForce RTX™ 4090 za prenosne računalnike z največ 175W TGP, z NVIDIA Advanced Optimus in DLSS 3
  Read more about performance
 • ROG Nebula Display icon
  Popolnoma nov 18-palčni zaslon Nebula, ločljivost QHD, razmerje stranic 16 : 10, osveževanje 240 Hz/3 ms, certifikat Pantone Validated® in 100 % pokritost spektra DCI-P3
  Read more about display
 • Stylized logo showing flowing wind, symbol of ROG Intelligent Cooling.
  Igrajte samozavestno s pomočjo tehnologije hlajenja Tri-Fan, velikih zračnikov in tekoče kovine Conductonaut Extreme
  Read more about cooling
 • Dolby Vision and Atmos logo
  Podpora Dolby Vision in Dolby Atmos za pristne vsebine
  Read more about audio
intel CORE i9 logo NVIDIA GEFORCE RTX logo Xbox GAME PASS logo
* Produkt na spletni strani je predstavljen z najboljšimi možnimi specifikacijami, zato se lahko razlikuje od dejanskih razpoložljivih specifikacij vašega izbranega izdelka. Preverite zavihek Specifikacije za dejanske informacije izbranega izdelka.

ZMOGLJIVOSTI

Vrhunske zmogljivosti


S povsem novim ROG Strix SCAR 18 s sistemom Windows 11 Pro boste dominirali. Prvič v družini prenosnikov SCAR predstavljamo 18-palčni zaslon, s katerim boste sovražnika videli jasneje kot kadarkoli prej. SCAR 18, ki ga poganjata procesor Intel® Core™ i9-13980HX 13. generacije in grafična kartica NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 z največjo porabo 175 W, zlahka opravi tudi z najzahtevnejšimi igrami. Opremljen je še z namenskim stikalom MUX s podporo za NVIDIA Advanced Optimus, ki vam omogoča, da pri igranju iger zlahka izkoristite prav vse zmogljivosti grafičnega procesorja. S podporo za do 64 GB pomnilnika DDR5 in do 4 TB pogon PCIe Gen4x4 SSD lahko SCAR 18 brez težav igra, prenaša in ustvarja vsebine hkrati, ne da bi se naprezal. Če želite vrhunski prenosnik za igre, ne iščite drugega kot Strix SCAR 18.

 • Windows 11 Pro

  OS

 • Intel® Core™

  i9-13980HX

  Procesor

 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 4090

  grafična kartica za prenosne računalnike

 • Do

  4TB PCIe 4.0

  In RAID 0

 • NVIDIA®

  Advanced Optimus

 • Do

  64GB

  DDR5 pomnilnika

A SCAR 18 flying across the screen, with light streaming from the rear RGB light bar, in front of a cyberpunk city.
ROG Strix Scar 18

CPU

Zmogljivosti, združene z učinkovitostjo


Poženite vsako igro ali projekt s procesorjem Intel® Core™ i9-13980HX, ki ima do 65 W TDP in hibridno arhitekturo, ki je zgrajena namensko za sistem Windows 11. Z do 8 zmogljivimi jedri in 16 učinkovitimi jedri je igranje najnovejših iger brezhibno, pretočne vsebine pa mala malica.

 • 24 jeder

  16 E-jeder + 8 P-jeder

 • 32

  niti

 • Do

  175W

  Ročni način PL2

 • Do

  65W

  TDP

 • Intel® Core™

  i9-12900H

  135%
 • Intel® Core™

  i9-12900H

  135%
 • Intel® Core™

  i9-12900H

  135%
The Intel CPU lying on top of a stylized purple motherboard, with electrical current flowing to the processor

GPU

Polna moč grafičnega procesorja


Vrhunske komponente potrebujejo energijo, zlasti ko gre za povečanje zmogljivosti grafičnega procesorja. Prenosnik je opremljen z NVIDIA DLSS 3, izjemno učinkovitim lokom Ada Lovelace in tehnologijo Max-Q. Grafični procesor NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 za prenosnike je brez zavor, saj ima na
voljo največjo TGP 175 W s funkcijo Dynamic Boost.

 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 4090

  grafična kartica za prenosne računalnike

 • Največji TGP

  175W

  s funkcijo Dynamic Boost

 • NVIDIA®

  Advanced Optimus 

 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3080 Ti

  135%
 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3080 Ti

  135%
 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3080 Ti

  135%
The NVIDIA GeForce RTX GPU die on a PCB, with electricity flowing to it.
3D rendering of a CPU, GPU, and MUX Switch routing the video signal to the display.

NVIDIA® Advanced Optimus

S tehnologijo NVIDIA® Advanced Optimus lahko prenosni računalnik samodejno usmerja sliko z grafičnega procesorja neposredno na zaslon s stikalom MUX Switch, pri čemer zaobide v procesor integrirano grafiko. Ta preusmeritev izboljša zmogljivost grafike za 5 do 10 % v primerjavi z računalniki brez stikala MUX Switch in poskrbi za absolutno najboljšo igralno izkušnjo – brez potrebe po pritisku na tipko. To samodejno preklapljanje podaljša tudi avtonomijo baterije računalnika, saj lahko dinamično preklaplja med grafično kartico z visoko porabo energije in v procesor vgrajeno grafično rešitvijo z nižjo porabo energije. Ne glede na to, kaj počnete, bo vaš računalnik preklopil na najbolj optimalen način, ne da bi mignili s prstom.

2D wireframe of DDR5 RAM modules, in front of a blurry purple background.

Bliskovito hiter pomnilnik DDR5

Z uporabo povsem novega pomnilnika DDR5 lahko uživate v velikem preskoku zmogljivosti pomnilnika s taktom 4800 MHz, časi zapisovanja pa so za 50 % hitrejši kot pri računalnikih, opremljenih s pomnilnikom DDR4. Zaradi tega izjemno hitrega pomnilnika so vsi vidiki prenosnika hitri, od intenzivnega igranja iger do lahkotnega brskanja po spletu.

An M.2 PCIe Gen 4 Drive, on a smoky background.

Boljši. Hitrejši. Močnejši.

Samozavestno se lotite tudi največjih projektov s pogonom SSD PCIE Gen4, konfiguriranim v polje RAID 0. S surovo prepustnostjo do 7000 MB/s se bodo tudi velike datoteke in zahtevne igre naložile v hipu.

Prenosniki z grafiko serije GeForce RTX 40

Izjemno hitri prenosniki za igričarje in ustvarjalce

 • Comparison images of DLSS 3 on and off

  Zmogljivosti, podprte z umetno inteligenco, in realistična grafika*

  Z DLSS 3, ki ga poganja umetna inteligenca, poskrbite za kvantni skok v zmogljivosti iger in ustvarjalnih aplikacij ter omogočite realistične virtualne svetove s funkcijo popolnega sledenja žarkom.

 • NVIDIA Studio enhances creative apps

  Pospešite svoje zamisli

  NVIDIA Studio vaše ustvarjalne projekte popelje na naslednjo raven. Odkrijte pospeševanje grafike RTX in umetne inteligence v najboljših ustvarjalnih aplikacijah, gonilnike NVIDIA Studio za maksimalno stabilnost in nabor ekskluzivnih orodij za hitrejšo ustvarjalnost.

 • A laptop transfers into thinner chassis

  Optimizirane poraba in zmogljivosti

  NVIDIA Max-Q je napreden nabor tehnologij, podprt z umetno inteligenco, ki optimizirajo vaš sistem za največjo učinkovitost. To omogoča izjemno hitre prenosnike, ki so tanki, tihi in imajo izjemno dolgo avtonomijo baterije.

*Slika iz igre Cyberpunk 2077, posneta na namizju z novo funkcijo sledenja žarkom: prikazana je le za ponazoritev. Dejanska zmogljivost se razlikuje glede na sistem.

IGRIČARSKO SRCE

Igrajte. Prenašajte. Ustvarjajte.


Družina prenosnikov SCAR je zasnovana za igričarje – in seveda razvijalce iger. Strix SCAR 18 lahko poganja vse najnovejše igre, kar vam omogoča, da sprostite svojo ustvarjalnost in se preizkusite v ustvarjanju naslednje odlične igre. Ne glede na to, ali ste digitalni umetnik, vloger, urejevalec videa ali se ukvarjate z animacijo in razvojem iger, ima Strix SCAR 18 vse zmogljivosti, ki jih potrebujete, da svoje stvaritve dvignete na višjo raven. S procesorjem Intel® Core™ i9 in grafično kartico NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series lahko zahtevne projekte v priljubljenih razvojnih orodjih, kot sta Unity in Autodesk, izrisujete v trenutku. Imate vse, kar je potrebno, da ste najboljši v igrah, toda ali ste pripravljeni na snovanje naslednje?

The front side of the SCAR 18 is shown, with a rendering of the character PKD standing on the keyboard, and the UI of 3D rendering software on screen.

HLAJENJE


Za vgradnjo tako zmogljivih komponent sta bila ohišje in matična plošča Strix SCAR 18 preoblikovana tako, da omogočata namestitev našega novega hladilnika polne širine, bakrena rebra pa so bila zaradi učinkovitejšega hlajenja pomaknjena še bližje izpušnim odprtinam. Ta edinstveni hladilnik je sestavljen iz treh različnih delov, ki matično ploščo obdajajo z gosto postavljenimi rebri, katerih skupna površina znaša kar 195.509 mm², kar je 82,5 % več kot pri modelu Strix SCAR 17 iz leta 2022. Ta zasnova maksimalno poveča površino, po katerih vroč zrak uhaja iz naprave, in drastično poveča učinkovitost hlajenja.

Medtem ko večina igričarskih prenosnikov uporablja hladilni sistem z dvema ventilatorjema, pa model SCAR 18 uvaja tretji ventilator, ki pomaga hladiti grafični procesor in pomnilnik, s čimer je mogoče še bolj povečati zmogljivosti. V kombinaciji s sedmimi toplotnimi cevmi in tekočo kovino Conductonaut Extreme na osrednjem in grafičnem prostorju je hladilni sistem prenosnika SCAR 18 izjemen inženirski dosežek.

 • Tri-ventilatorska

  tehnologija hlajenja

 • Učinkoviti

  ventilatorji

 • Do

  15 °C hladnejše

  delovanje procesorja in grafične kartice

 • Pokritost s

  7 toplotnimi cevmi

 • Conductonaut extreme logo
The front side of the SCAR 18 is shown, with PKD in screen

Brand New
18-inch Display

ZASLON


Za igričarje, ki zahtevajo absolutno najbolj tekoče gibanje in jasnost slike, SCAR 18 ponuja neverjeten zaslon Nebula s frekvenco osveževanja 240 Hz, 100-odstotno pokritostjo
DCI-P3 in največjo svetilnostjo 500 nits za osupljivo igranje iger. 18-palčni zaslon ločljivosti QHD z razmerjem stranic 16 : 10 zagotavlja neverjetno globoke črne odtenke in poskrbi, da vsebine kar skačejo z zaslona, ne glede na to, ali gledate film ali igrate hitro akcijsko streljanko. SCAR 18 je lahko opremljen tudi zaslonom ločljivosti Full HD in osveževanjem 165 Hz, pri čemer ponuja fantastične barve, Dolby Vision, podporo Adaptive-Sync in 89-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem za vrhunsko igralno in vizualno izkušnjo.

 • 16:10 QHD

  Panel

 • 240Hz/3ms

  Refresh rate

 • 500 Nits

  Brightness

 • 100% DCI-P3

  Technology

 • NVIDIA G-SYNC logo
 • 16:10

  razmerje stranic

 • 165Hz

  FHD

 • Adaptive Sync

  tehnologija

 • DOLBY VISION logo
 • NVIDIA G-SYNC logo
A laptop with rich and colorful content on the screen.

Pantone® Color Validation

Each IPS-level display is factory-calibrated to ensure that colors are accurate to the Pantone® palette. Artists, designers, and content creators can add high-quality content to their portfolios and enjoy richer gaming visuals all on the same machine.

A chart showing that DCI-P3 covers a wider color gamut.

100% DCI-P3 Color Coverage

While the sRGB color space is the standard for most digital visuals, it only represents about 75% of the DCI-P3 spectrum used for professional filmmaking. Displays with complete DCI-P3 coverage offer a wide color gamut for more vibrant images, letting you see films and other media exactly the way they were meant to be experienced.

A comparison image showing the difference that the refresh rate can synchronize with GPU’s frame rate with G-Sync Technology reducing motion tearing.

NVIDIA® G-SYNC®

Nothing breaks in-game immersion like stuttering and tearing. GPUs render frames at variable rates, but displays usually refresh at a constant clip, so they can get out of sync, causing visible hitching and artifacts that pull you out of the action. With NVIDIA G-SYNC, the refresh rate of the display synchronizes with the GPU’s frame rate to eliminate visual tearing, minimize stuttering, and reduce input lag. Get ready to experience gameplay that looks and feels more natural than ever.

TÜV Rheinland CERTIFIED

TÜV Rheinland Certification

Nebula Displays are TÜV Rheinland® Certified, ensuring they are low blue light compliant and flicker-free, preventing eyestrain during long gaming or content creation sessions.

A chart showing that Dolby Vision Technology improves high dynamic range 4K video.

Dolby Vision® Technology

Scene to scene, frame to frame, Dolby Vision makes media look better. The technology improves on standard 4K high dynamic range (HDR) video, dynamically adjusting visuals to make every image in front of you richer, brighter, and livelier. Creators can film and edit their streams, videos, and other content in a format commonly used by industry professionals.

A laptop with rich and colorful content on the screen.

Pantone® Color Validation

Each IPS-level display is factory-calibrated to ensure that colors are accurate to the Pantone® palette. Artists, designers, and content creators can add high-quality content to their portfolios and enjoy richer gaming visuals all on the same machine.

A chart showing that DCI-P3 covers a wider color gamut.

100% DCI-P3 Color Coverage

While the sRGB color space is the standard for most digital visuals, it only represents about 75% of the DCI-P3 spectrum used for professional filmmaking. Displays with complete DCI-P3 coverage offer a wide color gamut for more vibrant images, letting you see films and other media exactly the way they were meant to be experienced.

A comparison image showing the difference that the refresh rate can synchronize with GPU’s frame rate with G-Sync Technology reducing motion tearing.

NVIDIA® G-SYNC®

Nothing breaks in-game immersion like stuttering and tearing. GPUs render frames at variable rates, but displays usually refresh at a constant clip, so they can get out of sync, causing visible hitching and artifacts that pull you out of the action. With NVIDIA G-SYNC, the refresh rate of the display synchronizes with the GPU’s frame rate to eliminate visual tearing, minimize stuttering, and reduce input lag. Get ready to experience gameplay that looks and feels more natural than ever.

TÜV Rheinland CERTIFIED

TÜV Rheinland certifikat

Zasloni Nebula imajo certifikat TÜV Rheinland®, ki zagotavlja, da so skladni z nizko ravnjo modre svetlobe in delujejo brez utripanja, kar preprečuje obremenitev oči med dolgim igranjem iger ali ustvarjanjem vsebine.

A chart showing that Dolby Vision Technology improves high dynamic range 4K video.

Tehnologija Dolby Vision®

Scena za sceno, slika za sliko, Dolby Vision® poskrbi, da so vsebine videti bolje. Tehnologija izboljša standardni video ločljivosti 4K z visokim dinamičnim razponom (HDR) in dinamično prilagaja prikaz slike, da je vsaka slika pred vašimi očmi bogatejša, svetlejša in živahnejša. Ustvarjalci lahko snemajo in urejajo svoje videoposnetke in drugo vsebino v formatu, ki ga običajno uporabljajo strokovnjaki v industriji.

A laptop with rich and colorful content on the screen.

Certifikat za pristne barve Pantone®

Vsak zaslon je tovarniško kalibriran, da se zagotovi natančen prikaz barv, skladen z barvno paleto Pantone®. Umetniki, oblikovalci in ustvarjalci vsebin lahko ustvarjajo visokokakovostne vsebine in uživajo v bogatejših vizualnih podobah iger na istem prenosniku.

A chart showing that DCI-P3 covers a wider color gamut.

100-odstotna pokritost barvnega spektra DCI-P3

Čeprav je barvni spekter sRGB standard za večino digitalnih vizualnih vsebin, obsega le približno 75 % spektra DCI-P3, ki se uporablja za profesionalno snemanje filmov. Zasloni s popolno pokritostjo spektra DCI-P3 ponujajo širok barvni razpon in bogate barve ter omogočajo ogled filmov in drugih medijev natanko tako, kot je bilo mišljeno.

A comparison image showing the difference that the refresh rate can synchronize with GPU’s frame rate with G-Sync Technology reducing motion tearing.

NVIDIA® G-SYNC®

Nič ne pokvari igralne izkušnje tako kot trzanje ali trganje slike. Grafične kartice upodabljajo sliko s spremenljivo hitrostjo, vendar se zasloni običajno osvežujejo s stalno frekvenco, kar privede do izpada sinhronizacije, kar povzroči vidne težave in artefakte, ki vas izvlečejo iz akcije. S tehnologijo NVIDIA G-SYNC se hitrost osveževanja zaslona sinhronizira s hitrostjo sličic grafične kartice, kar odpravi vizualno trganje in zmanjša trzanje slike. Pripravite se na doživetje igranja, ki je videti bolj naravno kot kadarkoli prej.

ZASNOVA, OSREDOTOČENA NA IGRE

Zasnovan za zmagovanje
Izdelan za zmago


Republic of Gamers so ustvarili tisti, ki radi igrajo videoigre. Vse zasnove in zamisli ekipe ROG najprej upoštevajo igralce, od zasnove ohišja, integracije osvetlitve, programskih krmilnikov in makro funkcij. Te ekskluzivne oblikovne značilnosti ROG vam ne zagotavljajo le konkurenčnih prednosti, temveč poskrbijo, da se nikoli ne zlijete z množico.

DESIGN The rear side of the SCAR 18, highlighting its design with RGB lighting. GAMING CENTRIC

PROGRAMSKA OPREMA

Neskončna prilagodljivost


Scenario Profiles

The user interface showing where users can define their own preferences for different scenarios.

Automatic switching between Silent, Performance, and Turbo modes is just the beginning for Scenario Profiles. You can also define application-specific preferences for other vital system settings, like the lighting configuration, whether the Windows key or touchpad are enabled, and which GameFirst VI and Sonic Studio III profile to use. Armoury Crate makes adjustments in an instant to best fit the task at hand, and you can configure each profile exactly how you want.

NESKONČNA PRILAGODLJIVOST

The user interface of Armoury Crate software, showing the system status overview.

Ko želite prilagoditi nastavitve, spremljati temperaturo ali se poigravati s prenosnikom, je Armoury Crate vaš nadzorni center. Nadzor v realnem času vam omogoča, da vidite, kaj počnejo vaš procesor, grafika in pomnilnik. Osvetlitev RGB je z Aura Sync mogoče prilagoditi za posamezno igro. Profili delovanja hladilnega sistema vam omogočajo sprotno spreminjanje akustike in hladilnih lastnosti prenosnika. Ekskluzivne ponudbe iger pa poskrbijo, da je vaša knjižnica iger vedno polna.

Performance Modes

The interface showing where users can adjust the system manually.

More than just simple fan curves, Armoury Crate’s performance modes serve to transform your machine from a silent, power sipping web browser to a full gaming battlestation with maximum horsepower. And for those that require even more granular control, Manual mode removes all limiters and lets you make a custom profile that suits your exact needs. For more information on Performance Modes, check out our full guide here.

Macro Keys

The user interface showing where users can customize the function of hotkeys.

Armoury Crate also supports full customization of the dedicated hotkeys. By default they act as volume control, microphone mute and a quick launch for Armoury Crate, but with a few adjustments you can make them work for you. Create a function key for quick toggle when needed, a macro for complicated button combinations, or even a quick launch button for the application of your choice. Make your machine uniquely yours.

Game Visual

The user interface showing where users can choose from custom tuned graphics presets.

ROG GameVisual software offers six expertly tuned graphic modes designed to optimize your visual experience for specific game genres. First Person Shooter (FPS) mode, for example, enhances visibility in dark environments, allowing you to get the drop on any enemies lurking in the shadows. Use GameVisual to get the best experience for every game in your library.

Aura Creator

The user interface showing where users can adjust and sync all their ROG Aura Sync devices.

Customize the RGB lighting on Aura-compatible peripherals to suit your gaming style. Aura Core’s easy-to-use control panel allows you to alter a brilliant spectrum of lighting effects and colors, in addition to swapping preset lighting modes, you can also activate Aura Sync to match colors and effects across multiple devices.

Aura Wallpaper

The user interface showing where users can download and apply Aura wallpapers.

This brand new feature in Armoury Crate 5.0 allows you to synchronize an animated desktop wallpaper with your laptop's RGB lighting. Choose between multiple ROG-themed wallpapers and RGB effects to give your rig a completely unified look. Additional wallpapers can be downloaded directly from Armoury Crate, and the application can easily be controlled from the Windows system tray.

Scenario Profiles

The user interface showing where users can define their own preferences for different scenarios.

Automatic switching between Silent, Performance, and Turbo modes is just the beginning for Scenario Profiles. You can also define application-specific preferences for other vital system settings, like the lighting configuration, whether the Windows key or touchpad are enabled, and which GameFirst VI and Sonic Studio III profile to use. Armoury Crate makes adjustments in an instant to best fit the task at hand, and you can configure each profile exactly how you want.

Endless Customization

The user interface of Armoury Crate software, showing the system status overview.

When you want to tweak settings, monitor temperatures, or tinker with your laptop, Armoury Crate is your command center. Real-time monitoring allows you to see what your GPU, CPU and memory are doing. RGB can be adjusted on a game-by-game basis with Aura Sync. Fan and power profiles allow you to change the acoustics, power delivery, and thermal characteristics of the laptop on the fly. And exclusive game deals keep your library topped off at all times.

01 / 07

UPRAVLJANJE

Poženite se v napad


Razliko med zmago in porazom lahko predstavlja en sam pritisk tipke, zato je SCAR 18 opremljen s profesionalno tipkovnico za športne igre, ki je zasnovana tako, da zagotavlja zmago. Stikala tipkovnice Strix SCAR so narejena tako, da zdržijo več kot 20 milijonov pritiskov, funkcija natančnega beleženja pritiska pa zagotavlja, da vaš računalnik nikoli ne bo izpustil ukaza, tudi če pritiskate več tipk hkrati. SCAR ima tipkovnico polne velikosti z namenskimi gumbi za upravljanje medijev in namenskimi hitrimi tipkami, ki so privzeto prilagojene za upravljanje glasnosti in Armoury Crate, lahko pa jih prilagodite za različne funkcije ali makro ukaze. Osvetlitev RGB za vsako tipko in popolna prilagodljivost Aura Sync poskrbita, da bo SCAR vedno videti tako, kot bo ustrezalo vašemu razpoloženju.

 • Osvetlitev RGB

  za vsako tipko

 • Tipkovnica

  polne velikosti

 • Igralne

  tipke

A view of the keyboard, showing Aura lighting effects syncing with a mouse and a headset.
A closeup of the ROG hotkey design on the SCAR 18’s keyboard.

Namenske bližnjice

Namenske igralne tipke se nahajajo levo nad tipkovnico in omogočajo hiter dostop do glasnosti in izklopa mikrofona, upravljanja delovanja prenosnika in Armoury Crate. So popolnoma prilagodljive in jih je mogoče programirati za zagon aplikacij, nastaviti kot funkcijske tipke ali uporabiti kot makro. Strix SCAR 18 ima vsa orodja za zmago.

A detailed view of the construction underneath the keys, with emphasis on the 2.0-millimeter travel distance.

Tehnologija Overstroke

Ekskluzivna tehnologija ROG Overstroke hitreje beleži pritiske na tipke in omogoča bolj odzivno tipkanje ob intenzivnem igranju in delu. Zgodnja aktivacija tipk omogoča hitrejši pritisk, lahkoten vnos in izboljša natančnost.

The shape of the SCAR 18’s touchpad is highlighted.

Velika drsna ploščica

Izboljšajte vsakodnevno udobje in uporabnost z 10 % večjo na dotik občutljivo drsno ploščico. Na modelih z letnico 2023, tudi SCAR 18, je ploščica opremljena še s stekleno prevleko za bolj vrhunski občutek. Več prostora pomeni večjo natančnost ter udobnejše gibe rok in upravljanje z gestami.

OBLIKA

Izjemno oblikovanje


Strix SCAR 18 z letnico 2023 še naprej uteleša poseben slog ROG. Z ostrim dizajnom ohišja, edinstvenimi poudarki RGB in izrazitim igralnim vzdušjem bo prenosnik Strix vedno izstopal iz množice. Kot novost za leto 2023 je Strix SCAR opremljen z RGB-osvetlitvijo zadnje strani, ki skupaj z osvetlitvijo RGB na tipkovnici, svetlobno vrstico in osvetlitvijo posameznih tipk naredi prenosnik vrhunsko osvetljen z vsakega zornega kota.

A group photo of the SCAR 16 & 18, which are displayed in different positions and with different angles on a desk.
 • Poglejte čez tančico

  A closeup of the semi-transparent cover design on the SCAR 18’s keyboard.

  Strix SCAR 18, ki še naprej premika meje oblikovanja materialov, je opremljen z edinstvenim polprepustnim pokrovom tipkovnice ROG, ki je bil prvič predstavljen leta 2020. SCAR vam omogoča vpogled v zmogljive notranje komponente, zaradi katerih je paradni igralni stroj, hkrati pa znova postavlja nove smernice na področju oblikovanja.

 • Nadenite si oklep

  Two armor cap designs are shown. One has stripes and a dot matrix splashed on it, and the other one has a classic ROG pattern.

  Prilagodljivi pokrovčki Strix SCAR 18 so eden od značilnih elementov njegove zasnove. Z magnetno pritrjenimi pokrovčki lahko poskrbite, da bo SCAR 18 odražal vašo osebnost in sčasoma rasel skupaj z vami. Ustvarite lahko tudi svoje edinstvene3D printed Armor Caps 3D natisnjene pokrovčke Armor Caps.

 • Laserska obdelava

  The laptop lid is shown, with the slash design reflecting the surrounding light.

  SCAR 18 potrebuje ohišje, ki odraža njegove izjemne zmogljivosti. Leta 2022 smo uvedli povsem nov premaz proti prstnim odtisom, zaradi česar je SCAR 18 videti temnejši kot kadarkoli prej in je obenem vedno čist. Z uporabo visokozmogljivega laserskega poliranja in premaza je ROG-ova značilna poševnica ponosno kontrastna, kar zagotavlja, da prenosnik deluje drzno kamorkoli gre.

 • Osupnite z vseh kotov

  A closeup showing the rubber and ROG typographic design beneath the base of the SCAR 16.

  Zaradi premišljenih podrobnosti se ta prenosnik razlikuje od konkurence. Naša 360-stopinjska filozofija oblikovanja postavlja subtilne, a prepoznavne elemente na vse dele naprave. Točkovni matrični dizajn, ki se razprostira na pokrovu zaslona, se nadaljuje s križno šrafiranimi zračniki pod dnom. Obsežen gumiran ročaj drži prenosnik trdno na mestu in olajša prenašanje. Tipografski elementi okoli obloge pa subtilno izražajo vaš ponos ROG.

IMERZIVNO

A bottom-up view from the base, four speakers can be seen with sound waves.

ZVOK

Zvok studijske kakovosti


Zvočniki, ki jih poganja tehnologija Dolby Atmos, vključujejo dva visokotonca in dva navzdol usmerjena nizkotonca za ustvarjanje pristnega zvočnega odra za vaše igre. Zvok visoke ločljivosti zagotavlja, da svojo glasbo slišite v enaki kakovosti, kot je bila posneta. Dvosmerno odpravljanje hrupa z umetno inteligenco obdela tako dohodni kot odhodni zvok, filtrira vse moteče zvoke v ozadju, s čimer poskrbi, da vaši klici, klepeti in prenosi potekajo brez motenj.

 • Hi-RES AUDIO logo DOLBY ATMOS logo
 • 4X

  Zvočniki Smart Amp

 • 5.1.2 -kanalni

  Virtualni prostorski zvok

 • Dvosmerno

  odstranjevanje hrupa

 • Two sound waves from left to right. After going through a person in the middle of the image, one sound wave gets filtered.

  Dvosmerno odstranjevanje hrupa z umetno Inteligenco

  Naša napredna dvosmerna tehnologija za odpravljanje hrupa z umetno inteligenco deluje na osrednjem procesorju, kar sprosti vire grafične kartice, da doseže boljše rezultate. Deluje s katerokoli vhodno napravo in s povezanimi napravami, kar vam omogoča odstranjevanje šuma tako z lastnega mikrofona kot tudi iz dohodnih virov. Nastavitve za odpravljanje hrupa lahko prilagodite celo posameznemu programu, tako da filtrirate določene aplikacije, kot je glasovni klepet, ne da bi to vplivalo na zvok igre, za katerega želite, da ostane nedotaknjen.

 • The Dolby Atmos icon in front of purple sound waves.

  Štirje zvočniki z Dolby Atmos

  Dva visokotonca in dva nizkotonca, ki jih poganja ojačevalnik Smart Amp, ponujajo bogatejši zvok z 2,8-krat večjo glasnostjo, 3-krat močnejšimi nizkimi toni in do 3-krat večjim dinamičnim razponom. Štirje zvočniki zagotavljajo pristen prostorski zvok, optimiziran s tehnologijo Dolby Atmos, ki zagotavlja uravnotežen, večdimenzionalni zvok v celotnem spektru, ne da bi izgubil jasnost ali podrobnosti.

ZMOGLJIVOSTI

Celodnevna avtonomija


Strix SCAR 18 more veliko. Z baterijo zmogljivosti 90 Wh lahko prenosnik nudi vrsto ur brskanja po spletu, preden ga je treba napolniti. Za prilagodljivost na poti je podprto polnjenje USB Type-C moči do 100 W. Pri polnjenju s priloženim 330 W napajalnikom se lahko prenosnik SCAR 18 napolni od 0 do 50
% v samo 30 minutah.

 • 90Wh

  baterija

 • Hitro

  USB-C

  polnjenje

A slightly opened SCAR 18, floating in front of a bigger dot matrix shadow.
GAME ON.

POVEZLJIVOST

Ostanite povezani


V sodobnih večigralskih igrah je stabilna internetna povezava nujna. Prenosnik SCAR je pripravljen na bojevanje z namenskim vmesnikom RJ45, opremljen pa je tudi z najnovejšim brezžičnim standardom WiFi 6E. V omrežjih s podporo Wi-Fi 6E uživajte v dostopu do najnovejšega brezžičnega pasu brez motenj in motenj drugih brezžičnih naprav v vašem domu, tako da nikoli več ne boste zaostajali.

 • WiFi 6E logo
 • 2.5G LAN

  hitrejša internetna povezava

Two SCAR 18 laptops, floating back to back and showing both sides of I/O, in front of signal waves.
 1. Napajanje
 2. 2,5G LAN RJ45 priključek
 3. HDMI (2.1)
 4. USB3.2 Gen2 Type-C s Thunderbolt™ 4 (podpira DisplayPort)
 5. USB3.2 Gen2 Type-C (podpora Display Port in polnjenju)
 6. Avdio priključek
 7. USB 3.2 Gen2 Type-A
 8. USB 3.2 Gen2 Type-A

Xbox Game Pass Ultimate


Odkrijte svojo naslednjo najljubšo igro

Igrajte več kot 100 visokokakovostnih iger s prijatelji na vašem računalniku, konzoli, telefonu ali tabličnem računalniku z eno ugodno mesečno naročnino.* Ker se nove igre dodajajo ves čas, je vedno mogoče igrati nekaj novega.

* Veljajo pogoji in omejitve. Katalog iger se razlikuje glede na čas, regijo in napravo. Za podrobnosti si oglejte xbox.com/gamepass in https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: veljajo omejitve pretakanja. Zahteva združljiv krmilnik (na prodaj ločeno), podprto napravo in aplikacijo Xbox Game Pass; glejte sistemske zahteve. Sistemske zahteve se razlikujejo glede na igro; zmogljivosti bo boljše z računalniki višjega cenovnega razreda.
** Logotip EA in Battlefield sta blagovni znamki družbe Electronic Arts Inc. © FIFA je avtorska in/ali blagovna znamka FIFA. Vse pravice pridržane. Proizvedeno z licenco Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Vse pravice pridržane.
A combination image of xbox game pass titles.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies