Delajte brez omejitev

ZMOGLJIVOSTI

Enostavno produktiven

 
Windows 11 Pro
 
Do
11thGen
Intel® CPU
Do
64GB
DDR4 3200 MHz
Do
2TB
PCIe 3.0 x4 SSD
Intel®
Iris® Xe
grafika
Do
WiFi 6
802.11ax

HLADILNI SISTEM

Optimizirano hlajenje

 
86
ukrivljenih lopatic ventilatorja
 
17%
več pretoka zraka
 
39%
večja površina hlajenja
Do
55%
dvig zmogljivosti8

VRTLJIV ZASLON IN PISALO

Vaše delo, vaš slog

Tehnološka podjetja
Pisarniško delo
Zdravstvo
Finančne storitve

5G

Višje hitrosti, varnejše povezave

ZASLON

Zaslon z razmerjem stranic 16 : 10 za manj premikanja

 
Icon 1
razmerje stranic
 
Icon 2
Prevleka proti bleščanju
 
Icon 3
ASUS Private View2
Do
QHD+
2560 x 1600 ločljivost
section__inner__noise 16:10
16:9 workspace
16:10 workspace

PRISTNA DELOVNA IZKUŠNJA

Vrhunska uporabniška izkušnja

 • INDIKATORSKA LUČKA STANJA
LED-lučka na pokrovu prenosnega računalnika jasno prikazuje stanje. Samodejno sveti, ko ste zaposleni na sestanku, ali pa jo vklopite, ko želite, da drugi vedo, da ste zaposleni s pritiskom kombinacije tipk Fn+1.
 • ASUS EXPERTWIDGET
ASUS ExpertWidget poveča produktivnost, saj vam omogoča prilagajanje lastnih bližnjic s kombinacijo tipke Fn in številskih tipk 1-43. Tako lahko nastavite bližnjično tipko za vklop povezave Bluetooth® ali hitro odprete svojo najpogosteje uporabljeno mapo z datotekami.
 • NUMBERPAD
ASUS NumberPad12 je numerična tipkovnica z LED-osvetlitvijo, ki je kot nalašč za vnašanje številk. Tapnite ikono NumberPad v zgornjem desnem kotu sledilne ploščice, da jo vklopite. Pametna programska oprema vam omogoča nadzor kazalnika tudi ko je aktivirana tipkovnica NumberPad.
 • TIPKOVNICA, ODPORNA PROTI POLITJU
Nesreče se dogajajo in ExpertBook B7 Flip je nanje pripravljen: njegova tipkovnica je odporna proti politju. Brez škode lahko prenese politje do 78 ml tekočine, tako da je manjše razlitje mogoče enostavno izprazniti, očistiti in posušiti13.
 • TEČAJI ZASLONA ERGOLIFT
ExpertBook B7 Flip je zasnovan za izjemno udobno in natančno izkušnjo tipkanja. Tečaji zaslona ErgoLift samodejno nagnejo tipkovnico v najudobnejši položaj za tipkanje. Ima tudi široko razmaknjene tipke z dolgim ugrezom, ki zagotavljajo odzivno, otipno povratno informacijo za dodatno izboljšanje občutka pri tipkanju.

ZVOK

Potopni zvok

Icon 1
 
Dva
zvočnika in mikrofona
Omnidirectional microphones
Immersive Audio

IZNIČEVANJE HRUPA

Kristalno čisti konferenčni klici z dvosmerno tehnologijo za odpravljanje hrupa

AI IZNIČEVANJE HRUPA

VMESNIKI

Brezkompromisna povezljivost

Icon 1
Thunderbolt 4 USB-C®
Icon 2
HDMI 2.0
Icon 3
Mini DP
Icon 4
Bralnik pametnih kartic
Thunderbolt 4 USB-C®HDMI 2.0USB 3.2 Gen 2Micro HDMI to RJ45Audio combo jackUSB 3.2 Gen 2Bralnik pametnih karticNano SIMMini DPKensington lock

VARNOST

Zaščita poslovnega razreda

 • IR-KAMERA
Napredna infrardeča kamera brezhibno deluje funkcijo Windows Hello, tako da lahko zbudite prenosni računalnik in se vanj prijavite samo s svojim obrazom.
 • BRALNIK PRSTNIH ODTISOV
Za enostavno prijavo in izboljšano zaščito ima ExpertBook B7 Flip vgrajeno biometrično zaščito z bralnikom prstnih odtisov, ki je vgrajen v gumb za vklop.
 • ZASLONKA SPLETNE KAMERE
Za zaščito osebnih in poslovnih podatkov pred radovednimi očmi ExpertBook B7 Flip premore integrirano zaslonko za zasebnost, ki jo preprosto postavite čez spletno kamero za takojšnjo zasebnost.
 • ČIP TPM 2.0 IN REŽA ZA KLJUČAVNICO KENSINGTON
Čip Trusted Platform Module15 (TPM) 2.0 shranjuje gesla in šifrirne ključe za dodatno varnost, reža za ključavnico Kensington pa omogoča fizično varovanje prenosnika na nenadzorovanih lokacijah.

VOJAŠKO TRPEŽEN

Trpežnost po vojaških standardih in izjemna kakovost izdelave

Learn more about ASUS ExpertBook Quality Tests
Icon 1
Preizkus tečajev zaslona Prenosnik je preizkušen z do 30.000 cikli odpiranja in zapiranja zaslona.
Icon 2
Preizkus trpežnosti vmesnikov17 15.000 preizkusov priklapljanja in odklapljanja naprav zagotavlja fizično trpežnost vmesnika USB-C.
Icon 3
Preizkus pritiska na zaslon18 Uporaba 28 kg sile na pokrovu zaslona in dnu prenosnika ne pusti posledic na zaslonu.
Icon 4
Preizkus trpežnosti tipkovnice Tipke tipkovnice so zasnovane za življenjsko dobo do 10 milijonov pritiskov.
Icon 5
Preizkus z udarci Prenosnik prestane 18 močnih sunkov s hitrostjo 40 G/11 ms v vsako smer.
Icon 6
Preizkus padca z višine Padec prenosnika z višine 120 cm posnema padec prenosnika z mize.
Icon 7
Preizkus z vibracijami Prenosnik eno uro prestane fizične vibracije med 10 in 500 Hz v vse smeri.
Icon 8
Test z vlago Prenosnik prenese 95 % relativno vlažnost pri temperaturah 30 in 60 °C.
Icon 9
Preizkus na visoki nadmorski višini Prenosnik prestane delovanje na višini 4572 metrov, s čimer simulira delo med letom.
Icon 10
Temperaturni preizkus Vklopljen prenosnik 24 ur prestane delovanje v temperaturnem razponu -37°C~-46°C in 32°C~49°C.

UPRAVLJANJE

Poenostavitev poslovanja

 • ASUS CONTROL CENTER
ASUS Control Center19 je centralizirana programska oprema za upravljanje IT-virov, ki omogoča oddaljeno upravljanje, spremljanje strojne in programske opreme ter razporejanje opravil prek uporabniku prijaznega spletnega vmesnika, kar skrbnikom sistema omogoča priročno upravljanje virov podjetja prek enega samega portala.
 • ASUS BUSINESS MANAGER
ASUS Business Manager je platforma, ki olajša upravljanje posameznih prenosnikov. Vključuje nadzor podatkov na prenosljivih medijih USB Blocker, rešitev za povrnitev sistema v njegovo optimalno stanje in šifrirano virtualno particijo za shranjevanje pomembnih podatkov.
 • ODDALJENI DOSTOP DO DATOTEK
Link to MyASUS brezhibno poveže vaš ExpertBook B7 Flip z vašim mobilnim telefonom20. Če delate zunaj pisarne, lahko preprosto dostopate do svojih delovnih datotek na daljavo iz svoje mobilne naprave – kadarkoli, kjerkoli in brez težav.
 • PRENOS DATOTEK
Link to MyASUS brezhibno poveže vaš ExpertBook B7 Flip z vašim mobilnim telefonom20. Če želite datoteko, ki ste jo pravkar shranili, poslati iz telefona v računalnik, preprosto tapnite, da jo takoj delite. Prav tako lahko v hipu prenesete datoteke iz računalnika v mobilno napravo.

SERVIS

Maksimalna podpora, minimalen trud

Celovita podpora 24x7
Enostaven dostop do strokovnjakov za strojno in programsko opremo.21.
MyASUS App
Enostaven dostop do storitev za stranke, informacij o stanju popravil in navodil za uporabo izdelkov itd.
Storitev prevzema in vračila izdelka s servisa
Uživajte v storitvah od vrat do vrat22.
Podaljšana garancija
Razširite kritje garancijskih storitev, da bo ustrezalo vašim poslovnim potrebam22.
Zaščita pred nenamerno škodo
Izognite se stroškom popravil zaradi napak med normalnim delovanjem21,22.
Ohranitev okvarjenega trdega diska
Ohranite svoj okvarjen trdi disk pri sebi, medtem ko je prenosnik na popravilu21,22.
* Produkt na spletni strani je predstavljen z najboljšimi možnimi specifikacijami, zato se lahko razlikuje od dejanskih razpoložljivih specifikacij vašega izbranega izdelka. Preverite zavihek Specifikacije za dejanske informacije izbranega izdelka.
 • 5G je izbirna funkcija pri izbranih modelih. Hitrosti 5G se razlikujejo in zahtevajo optimalno kakovost omrežja in povezave (dejavniki vključujejo frekvenco, pasovno širino in preobremenjenost); za informacije o razpoložljivosti se obrnite na svojega omrežnega operaterja.
 • ASUS Private View je na voljo samo na zaslonih z ločljivostjo Full HD. Za najboljšo zasebnost ASUS priporoča, da zmanjšate svetlost zaslona na 20 do 30 %, ko je vklopljen zasebni pogled. Zaradi tehnologije Privacy Panel se ob izklopu funkcije zasebni pogled nasičenost barv in svetlost zmanjšata v primerjavi z običajnim zaslonom IPS. Upoštevajte, da lahko pretirana sila na zaslonu zaslona povzroči bele lise, ko je vklopljen zasebni pogled.
 • Popolna funkcionalnost ASUS ExpertWidget zahteva namestitev namenske programske opreme.
 • WiFi Master testna konfiguracija: pod nadzorovanimi preskusnimi pogoji, pretakanje videoposnetkov ločljivosti Full HD s spletišča YouTube in nastavljena dostopna točka z eno anteno na 802.11g. Na dejanski doseg in zmogljivost WiFi lahko vplivajo dejavniki okolice. Motnje iz naprav USB 3 se lahko razlikujejo glede na napravo. Primerjave dosega se nanašajo na standardni prenosnik s popolnoma kovinskim ohišjem.
 • Wi-Fi 6 je nazaj združljiv s prejšnjimi specifikacijami standarda 802.11. Če ni drugače navedeno, vsi podatki glede zmogljivosti temeljijo na teoretični zmogljivosti in se dejanska zmogljivost Wi-Fi 6 lahko v resničnih situacijah razlikuje.
 • ASUS WiFi SmartConnect je programska funkcija, ki samodejno izbere najmočnejši WiFi ali mobilni podatkovni signal, ne glede na uporabljen usmerjevalnik.
 • Preizkusi zmogljivosti baterije, ki jih je ASUS izvedel 9. avgusta 2021 z uporabo scenarija MobileMark® 2018 Office Productivity. Konfiguracija preizkusa avtonomije baterije: Intel® Core™ i5-1155G7, 24 GB pomnilnika, zaslon 1920 x 1200 pik, osveževanje 60 Hz, 256 GB pogon PCIe® 3.0 SSD, 63 Whr baterija. Testne nastavitve: način WiFi - v letalu, svetlost zaslona nastavljena na 200 cd/m2 (79%), osvetlitev tipkovnice izklopljena, Bluetooth izklopljen. 5G/SIM izklopljen. Dejanska avtonomija baterije se lahko razlikuje glede na konfiguracijo izdelka, uporabo, pogoje delovanja in nastavitve upravljanja porabe. Avtonomija baterije se bo skozi življenjsko dobo baterije skrajšala.
 • Če ni drugače navedeno, vse trditve o zmogljivostih temeljijo na teoretičnih zmogljivostih. Testiranje zmogljivosti je bilo opravljeno z uporabo Cinebench R15. Ko ima procesor nastavljen TDP na vrednost 15 W, je izmerjeno 55-odstotno povečanje zmogljivosti v primerjavi s primerjalno vrednostjo procesorja Intel Core i7-1185G7. Testiranje je bilo opravljeno brez sprememb programske opreme in pri sobni temperaturi 25 °C ob neobremenjenem prenosniku. Dejanske zmogljivosti se lahko v praksi razlikujejo.
 • Če ni drugače navedeno, vse trditve o zmogljivostih temeljijo na teoretičnih zmogljivostih. Raven hrupa hladilnega sistema je odvisna od načina delovanja. Zmogljivosti < 41 dB; Uravnoteženo < 35 dB; Šepetanje < 22 dB (v mirovanju 16,7 dB). Dejanske zmogljivosti se lahko v praksi razlikujejo.
 • Pisalo MPP2.0 ASUS Pen je naprodaj ločeno.
 • Nekateri prenosniki ASUS omogočajo vnos z rokopisom, vendar se predpisi glede e-podpisa razlikujejo glede na ozemlje in državo. Odgovornost za ustrezno rabo je v teh primerih v celoti na strani stranke.
 • Prosimo upoštevajte, da vse različice tipkovnice NumberPad delujejo samo z operacijskim sistemom Microsoft Windows.
 • Če ni drugače navedeno, se vsi podatki v materialih nanašajo na teoretične zmogljivosti. Dejanske številke se lahko v praksi razlikujejo.
  Količina uporabljena med testiranjem, v trajanju 3 minut.
 • Reža za kartico nano-SIM ni vgrajena v modele, ki imajo samo vmesnik WiFi. Če želite aktivirati podporo za storitve 5G, za podrobnosti obiščite pooblaščeni servis ASUS.
 • Čip TPM je na voljo za doplačilo.
 • Podatki o testiranju vključujejo zahteve tako vojaških standardov kot testov kakovosti ASUS.
 • Do 15.000 vstavkov za vmesnik USB Type-C, do 500 vstavkov za režo Nano SIM in do 5.000 vstavkov za vse ostale vmesnike.
 • Zaslon ločljivosti QHD+ je prestal obremenitev z 28 kg; zaslon ločljivosti FHD+ s filtrom zasebnosti je prestal obremenitev z 25 kg.
 • ASUS Control Center je izbirna možnost, njena razpoložljivost se lahko razlikuje glede na državo. Za podrobnosti se obrnite na lokalnega prodajalca ASUS.
 • Povezava do MyASUS je funkcija, ki je na voljo v najnovejši različici aplikacije MyASUS. Če naprava ne vključuje povezave do MyASUS, posodobite aplikacijo MyASUS prek sistemskih nastavitev.
 • Pokritost storitev in garancije je lahko odvisna od države in ozemlja. Storitev morda ni na voljo na vseh trgih. Priporočamo, da pri lokalnih prodajalcih preverite in potrdite razpoložljive možnosti.
 • Nakup in aktivacijo je treba opraviti v 180 dneh od datuma nakupa izdelka ASUS prek storitve ASUS Premium Care.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies