* Nekateri detajli na slikah se lahko razlikujejo od realnega produkta.
ASUS TUF DASH F15-OVERVIEW
ASUS TUF DASH F15
POTOPITE SE V AKCIJO
intel i7
nvidia Geforce RTX
game pass
CES 2022
Gaming horsepower
IGRIČARSKI STROJ
Najnovejši procesor Intel® Core™ 12. generacije in grafična kartica serije RTX 30 s stikalom MUX Switch
On-the-go versatility
RAZNOVRSTNOST NA POTI
Trpežnost po standardu MIL-STD-810H, podpora za hitro polnjenje prek priključka USB-C in zmogljiva baterija so na voljo v vsega 19,95 mm debelem ohišju
Crystal clear visuals
KRISTALNO ČISTA SLIKA
Zaslon ločljivosti QHD z osveževanjem 165 Hz ali zaslon ločljivosti FHD z osveževanjem 300 Hz s podporo za prilagodljivo sinhronizacijo
Be seen and heard clearly
BITI VIDEN IN JASNO SLIŠAN
Tehnologija za dvosmerno odpravljanje hrupa s pomočjo umetne inteligence, vgrajena HD-kamera, Dolby Atmos™ in Hi-Res™
Work and play flexibility
ZA DELO IN IGRANJE
Podpora za Thunderbolt 4 in PCIe® 4.0
More Multitasking
VEČ VEČOPRAVILNOSTI
Dvokanalni pomnilnik DDR5 do frekvence 4800 MHz
* Produkt na spletni strani je predstavljen z najboljšimi možnimi specifikacijami, zato se lahko razlikuje od dejanskih razpoložljivih specifikacij vašega izbranega izdelka. Preverite zavihek Specifikacije za dejanske informacije izbranega izdelka.
ASUS TUF DASH F15-DESIGN
OBLIKA
NOV DIZAJN
Čiste linije opredeljujejo videz in občutek novega TUF Dash F15 z letnico 2022. Aluminijast pokrov zaslona je na voljo v barvi Off Black ali Moonlight White. Sodobna oblika se izkaže tako na zabavah LAN kot v pisarni, saj je prenosnik debel vsega 19,95 mm, kar zagotavlja odlično prenosljivost med obema lokacijama. Izjemno ozki robovi zaslona povečajo delovni prostor na zaslonu za minimalno motenj. Odličen videz ne predstavlja kompromisa bistva prenosnika TUF, ki izpolnjuje vojaške standarde MIL-STD.

MIL-STD Military Durability
TRPEŽNOST VOJAŠKEGA RAZREDA
Aluminum Lid
POKROV ZASLONA IZ ALUMINIJA
Built-in HD Camera
VGRAJENA HD-KAMERA
Four-way Indicators
ŠTIRJE SMERNI KAZALNIKI
Teflon Texture
TEFLONSKA TEKSTURA
ASUS TUF DASH F15-PERFORMANCE
ZMOGLJIVOSTI
ČAS JE ZA IGRO
TUF Dash F15, opremljen z Windows 11, je vedno pripravljen na akcijo in z lahkoto prehaja med igranjem iger, pretakanjem vsebin in drugimi nalogami. Procesor Intel® Core™ i7-12650H 12. generacije in bliskovito hiter pomnilnik DDR5 4800 MHz omogočata vsakodnevno delo in igranje iger. Grafika je hitra in tekoča po zaslugi najnovejše grafične kartice GeForce RTX™ 3070 s stikalom MUX Switch. Kar 32 GB pomnilnika DDR4-3200 vam omogoča nemoteno preklapljanje med opravili, medtem ko izjemno hiter NVMe PCIe® pogon SSD zmogljivosti do 1 TB pospeši čas nalaganja vseh vaših aplikacij in iger.*Privzeto je prenosnik opremljen z enim pogonom PCIe Gen 3x4 SSD.
Windows 11 Pro
intel i7
nvidia Geforce RTX
AMPLIFY YOUR EXPERIENCE
BOLJŠA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA
Igrajte se, pretakajte vsebine in postorite več pri izjemnih hitrostih z visoko zmogljivim procesorjem Intel® Core™ i7-12650H. Ta visoko zmogljiv procesor je zasnovani tako, da zagotavlja odlično igralno izkušnjo v manjših, tanjših in bolj prenosnih napravah kot kadarkoli prej. Ta 10-jedrni procesor, ki podpira 20 niti ukazov, je opremljen z zmogljivim hladilnim sistemom, zato doseže osupljivih 4,7 GHz ter preživi tudi najtežje delovne obremenitve.
EXPANDABLE STORAG
RAZŠIRLJIVA HRAMBA PODATKOV
Igre in aplikacije se nalagajo hitreje kot kadarkoli prej na odzivnem pogonu SSD NVM Express® (NVMe®). Hitrejši čas nalaganja vseh programov pomeni, da boste manj časa čakali in se dlje časa igrali. S pogonom PCIe® SSD zmogljivosti do 1 TB imate lahko vse svoje igre vedno s s seboj, sicer pa lahko dodate še drugi pogon SSD prek proste reže M.2 in ustvarite večterabajtno zbirko iger.
MORE MULTITASKING
VEČ VEČOPRAVILNOSTI
Do 16 GB dvokanalnega pomnilnika DDR5-4800 omogoča, da vse od večopravilnosti do večpredstavnostnega upodabljanja poteka hitro in gladko. Visoko zmogljiv pomnilnik vam omogoča nemoteno preklapljanje med igranjem iger, pretočnimi vsebinami in brskanjem po spletu. Ostanite osredotočeni in aktivni brez vidnih upočasnitev.
ASUS TUF DASH F15-PERFORMANCE
EDINSTVENA IZKUŠNJA IGRANJA
Vrhunski grafični procesorji ponujajo zanesljive hitrosti grafike v priljubljenih igrah. Prenosnik ima vgrajeno grafično kartico GeForce RTX™ 3070, ki temelji na arhitekturi NVIDIA Ampere ter združuje nove pretočne procesorje z izboljšanimi jedri RT in jedri Tensor. Rezultat je najbolj realistična grafika s sledenjem žarkom in napredne funkcije umetne inteligence. Izkusite zanesljivo gladko delovanje iger in aplikacij – in vsega drugega.
BOOST PERFORMANCE WITH AI
POVEČAJTE ZMOGLJIVOSTI Z UMETNO INTELIGENCO
NVIDIA DLSS da igram pospešek ob brezkompromisni kakovosti slike. Navijte nastavitve in ločljivost za še boljšo vizualno izkušnjo.
MORE IMMERSIVE EXPERIENCES
VEČ POTOPNIH IZKUŠENJ
Sledenje žarkom je sveti gral grafike. Tehnologija simulira, kako se svetloba obnaša v resničnem svetu, da ustvari najbolj realistično in poglobljeno grafiko za igralce iger in ustvarjalce vsebin – in deluje hitro zahvaljujoč 2. generaciji jeder RT.
A COMPETITIVE ADVANTAGE
KONKURENČNA PREDNOST
NVIDIA Max-Q je zbirka tehnologij, ki jih poganja umetna inteligenca, njihova naloga pa je optimalno delovanje prenosnikov, ki prinašajo visoke zmogljivosti.
ASUS TUF DASH F15-PERFORMANCE
STIKALO MUX SWITCH
Sodobni igralni prenosniki sličice iz grafičnega procesorja pošiljajo skozi v procesor vgrajeno grafiko preden te dosežejo zaslon. To sicer omogoča daljšo avtonomijo baterije, vendar preprečuje, da bi vaša grafična kartica zagotovila absolutno najboljše zmogljivosti. Stikalo MUX Switch, ki ga premorejo vsi prenosniki TUF z letnico 2022, pa omogoča preklop na način neposrednega izrisa sličic z grafične kartice, kar zmanjša zakasnitev in v povprečju poveča zmogljivosti med 5 in 10 % v nekaterih igrah.


*Testirano na ROG Zephyrus S17 iz leta 2021 z Intel Core i7-11800H in NVIDIA RTX 3080 v načinu dGPU.
STOP
PLAY
HLAJENJE
PRIPRAVLJENI NA VSE
Zmogljivo hlajenje ohranja dolgoročno zanesljivost sistema in podaljšuje življenjsko dobo prenosnika TUF Dash F15. Novi ventilatorji Arc Flow Fan™ s 84 lopaticami z različno debelino poskrbijo za manjše vrtinčenje zraka, saj proti-resonančna zasnova zagotavlja visok pretok zraka. Protiprašni tuneli izpihujejo zrak iz do štirih izhodov, kar ohranja hladno delovanje dlje časa – in brez dodatnega hrupa ventilatorja, kar vam omogoča, da se popolnoma potopite v svet iger ali delo.
0 DB NESLIŠNO DELOVANJE
4x
ODPRTINE ZA IZPIH ZRAKA
5x
TOPLOTNIH CEVI
2. GENERACIJA
PROTIPRAŠNE REŠITVE
ASUS TUF DASH F15-COOLING
VENTILATORJI ARC FLOW™
Tanko ohišje pušča malo prostora za hlajenje, zato smo izboljšali vse vidike ventilatorjev Arc Flow™. Vsak ima 84 lopatic, ki so 133 % tanjše od klasičnih ventilatorjev, a obenem dovolj trdne, da se vrtijo pri visokih vrtljajih na minuto, ko odvajajo toploto s hladilnih reber. Takšna zasnova zmogljivih ventilatorjev izboljša pretok zraka za do 13%.

Do
13%
VEČ PRETOKA ZRAKA
84
LOPATIC VENTILATORJA
ASUS TUF DASH F15-VISUALS
ZASLON
HITREJE DO ZMAGE
Bodite v koraku s profesionalci zahvaljujoč zaslonu ločljivosti QHD z osveževanjem 165 Hz/3ms in 100 % pokritostjo barvnega spektra DCI-P3 ali zaslonu ločljivosti FHD z osveževanjem 300 Hz in 100 % pokritostjo barvnega spektra sRGB. S funkcijo Adaptive-Sync se hitrost osveževanja zaslona sinhronizira z grafično kartico, kar odpravi trzanje in trganje slike in poskrbi za izjemno gladko in doživeto igranje.
QHD
165Hz
FHD
300Hz
Adaptive sync
TEHNOLOGIJA
ASUS TUF DASH F15-PORTABILITY
PRENOSLJIVOST
TRAJNE ZMOGLJIVOSTI
Igrajte, pretakajte vsebine ali programirajte od kjerkoli. Ultra hiter vmesnik Thunderbolt™ 4 vam omogoča priročno povezavo med najnovejšimi napravami, kot so zmogljive zunanje grafične kartice ali priklopne postaje. Polnjenje tipa C vam omogoča polnjenje s prenosnimi baterijami, tako da lahko prenehate iskati vtičnico, ko se baterija prenosnika izprazni. Sicer pa ustvarjajte in se igrajte, na voljo imate baterijo zmogljivosti 76 Wh, ki jo hitri polnilec do 50 % zmogljivosti napolni v vsega 30 minutah.
NADVSE VSESTRANSKI
THUNDERBOLT 4
POLNJENJE TIPA C
USB-NAPAJANJE
50 % V 30 MINUTAH
TEHNOLOGIJA
HITREGA POLNJENJA
*Tehnologija hitrega polnjenja je preizkušena, ko je naprava izklopljena in ob uporabi napajalnika, ki je priložen napravi. Čas polnjenja se lahko razlikuje za +/- 10 % zaradi tolerance sistema polnjenja.
ASUS TUF DASH F15-AUDIO
ZVOK
SLIŠITE VSE
Dva zvočnika, ki jih poganja Dolby Atmos, zagotavljata odlično zvočno kuliso. Hi-Res Audio predvaja glasbo, kot si jo je umetnik zamislil, prek slušalk. Dvosmerno odpravljanje hrupa z umetno inteligenco ohranja dohodno in odhodno komunikacijo brez hrupa v ozadju, kar vam omogoča, da se osredotočite na svojo nalogo ali delo.

* Modeli prenosnikov TUF z letnico 2022 podpirajo slušalke in mikrofone s tehnologijo TRRS in slušalke TRS. Če imate samostojen mikrofon, ki uporablja priključek TRS (s samo dvema zarezama na vtiču), boste potrebovali pretvornik TRS na TRRS.
DVOSMERNO ODSTRANJEVANJE HRUPA Z UMETNO INTELIGENCO
Napredna dvosmerna tehnologija za odpravljanje hrupa z umetno inteligenco deluje s katerokoli vhodno napravo in povezavo, kar vam omogoča odstranjevanje šuma tako z lastnega mikrofona kot tudi iz dohodnih virov. Ker deluje na osrednjem procesorju, sprosti vire grafične kartice, da ta doseže boljše zmogljivosti. Nastavitve za odpravljanje hrupa lahko celo prilagodite za vsak program posebej, tako da filtrirate določene aplikacije, kot je glasovni klepet, ne da bi vplivali na zvok igre, za katerega ga želite, da ostane nedotaknjen.
ASUS TUF DASH F15-CONTROL
UPRAVLJANJE
PRECIZNI UDARKI
Tipkovnica, oblikovana po vzoru namiznih modelov, vsebuje presledke med funkcijskimi tipkami za intuitivno prepoznavo tipk in bližnjične tipke, ki poskrbijo, da so ključni ukazi na dosegu roke. 1,7 mm ugrez tipk omogoča udobno tipkanje z možnostjo povečanja hitrosti vnosa.
Num Pad
NUMERIČNA TIPKOVNICA
4 hotkeys
4 BLIŽNJIČNE TIPKE
27% larger touchpad
27 % VEČJA SLEDILNA PLOŠČICA
ASUS TUF DASH F15-CONNECTIVITY
POVEZLJIVOST
ULTRA HITRE IN ZANESLJIVE POVEZAVE
Hiter in zanesljiv WiFi 6 (802.11ax) zagotavlja, da boste lahko vzpostavili povezavo s spletom in bili produktivni, kjerkoli so na voljo združljive povezave, v omrežje pa se lahko povežete tudi neposredno prek vgrajenega gigabitnega Ethernet priključka.
WIFI 6
*Če ni navedeno drugače, navedene hitrosti WiFi temeljijo na teoretičnih zmogljivostih. Dejanske zmogljivosti se lahko v praksi razlikujejo.
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
ASUS TUF DASH F15-SOFTWARE
EKSKLUZIVNA PROGRAMSKA OPREMA
KONČNI
KOMANDNI CENTER
Armoury Crate združuje orodja za upravljanje računalnika in nadzor osvetlitve ter vam omogoča, da imate bistvene nastavitve na dosegu roke. Njegove obsežne možnosti prilagajanja vam omogočajo, da prilagodite vizualne učinke, natančno nastavite profile iger in prilagodite zvočne nastavitve, da ustrezajo vašim željam. S profili scenarijev rabe lahko določite in prilagodite nastavitve, ki samodejno prilagodijo zmogljivost in druge nastavitve, ko zaženete svoje najljubše aplikacije in igre. Prevzemite popoln nadzor nad svojo izkušnjo in si jo povsem prilagodite.
ASUS TUF DASH F15-XBOX
Xbox Game Pass Ultimate
ODKRITE NASLEDNJO PRILJUBLJENO IGRO
Igrajte več kot 100 visokokakovostnih iger s prijatelji na vašem računalniku, konzoli, telefonu ali tabličnem računalniku za eno nizko mesečno ceno.* Z igrami, ki se dodajajo ves čas, je vedno mogoče igrati nekaj novega.


* Veljajo pogoji in izjeme. Katalog iger se razlikuje glede na čas, regijo in napravo. Za podrobnosti si oglejte xbox.com/gamepass in https://www.ea.com/eaplay/terms. Xbox Cloud Gaming: Veljajo omejitve pretakanja. Zahteva združljiv krmilnik (naprodaj ločeno), podprto napravo in aplikacijo Xbox Game Pass; glejte sistemske zahteve. Sistemske zahteve se razlikujejo glede na igro; računalniki višjega cenovnega razreda imajo boljše zmogljivosti.
* Logotip EA in Battlefield sta blagovni znamki družbe Electronic Arts Inc. © FIFA je zaščitena in/ali blagovna znamka organizacije FIFA. Vse pravice pridržane. Izdelano po licenci Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Vse pravice pridržane.