PREMAGAJTE TEKMECE

Prenosnik TUF Gaming A15 je izdelan za resno igranje in trpežnost v resničnem svetu. Polno založen igričarski prenosnik z Windows 10 Pro vas lahko pripelje do zmage. Poganjata ga najnovejši procesor AMD Ryzen™ 9 in grafična kartica GeForce RTX ™ 2060, zato je igranje hitro in tekoče ter pravi užitek na zaslonu s frekvenco osveževanja do 144 Hz. Čeprav prinaša manjše in bolj prenosno ohišje od predhodnikov, ima ta igričarski prenosnik vgrajeno večjo 90 Wh baterijo za vrhunsko avtonomijo delovanja. Učinkovito hlajenje s samodejnim čistilnim sistemom in kombinacija vojaške trpežnosti modelov družine TUF zagotavlja, da bo ta prenosnik vaš zanesljiv zaveznik pri igranju na poti.

ZMOGLJIVOSTI

ZMOGLJIVOST ZA VSAKO NALOGO

Opremljen za reševanje kakršnihkoli situacij vam TUF Gaming A15 zagotavlja visoke zmogljivosti za igranje iger, pretočne vsebine in vse vmes. Vgrajen 8-jedrni procesor AMD Ryzen™ 9 premore kar 16 niti za obdelavo ukazov in vam zagotavlja resno večopravilnost. V kombinaciji z grafično kartico GeForce RTX™ do modela 2060 lahko postreže z visokim številom prikazanih sličic v najbolj priljubljenih igrah. Pogon NVMe PCIe® SSD do zmogljivosti 1 TB pospeši čas nalaganja iger in programov, obenem pa prenosnik premore prostor za še dodaten pogon SSD za dodatno hrambo podatkov.

WINDOWS 10
AMD
Ryzen™ 9 4900H
CPU
Nvidia® GeForce
RTX™ 2060
GPU
DO 32 Gb
3200MHz
DDR4 RAM
1TB SSD
NVMe PCIe
2X SSD
Slots

PRENOSLJIVOST

ZDRŽITE IN POTUJTE DLJE

Čeprav se ponaša z ohišjem, ki je manjše in lažje od predhodnikov, ima A15 vgrajeno večjo baterijo za daljšo avtonomijo. Zmogljiv procesor Ryzen™ in izjemna baterija zmogljivosti 90 Wh ponujata do 12,3 ure predvajanja video posnetkov. Ta lažji in trpežnejši stroj lahko deluje in potuje enako svobodno kot vi.

*Avtonomija baterije se lahko razlikuje glede na konfiguracijo sistema.

90 Wh
BATERIJA
DO
8,7 URE
BRSKANJA PO SPLETU
DO
12,3 URE
PREDVAJANJA VIDEO VSEBIN

OBLIKA

OSUPLJIV IN ELEGANTEN

Dve elegantni podobi dajeta igralcem večjo svobodo izražanja svojega osebnega sloga. Izberite med elegantnim ohišjem v barvi Fortress Grey ali privlačno barvno kombinacijo Bonfire Black s poudarjeno črno črto. Vzorec satja na spodnji strani ohišja doda oprijem in premore šestkotne ojačitve ohišja, medtem ko vzorec naslona za dlani pomaga ohranjati ta predel vitek in čist.

SATOVJE ZA BOLJŠI OPRIJEM

Tekstura satovja, ki prekriva dno ohišja, je strateško zasnovana, saj reže delujejo tudi kot odprtine za hlajenje.

BRUŠENA KOVINA

Kontrastno brušena površina pokrova zaslona daje prenosniku eleganten in futurističen slog.

TRPEŽNOST TUF

Trpežnost po vojaških standardih naredi vsak prenosni računalnik iz družine TUF za cestnega bojevnika, pripravljenega na vse življenjske preizkušnje.

ELEGANCA

Izberite med elegantno sivo Fortress Gray ali drzno črno Bonfire Black barvno kombinacijo.

TRPEŽNOST

TRPEŽNOST PO VOJAŠKIH STANDARDIH

Da bi si prislužili oznako TUF Gaming, morajo ti prenosniki uspešno preživeti zahtevne vojaške preizkuse MIL-STD-810H. Preskusne naprave so izpostavljene padcem, vibracijam, vlagi in ekstremnim temperaturam, vse z namenom zagotavljanja visoke zanesljivosti delovanja. A15, ki je zanesljiv tudi v najzahtevnejših razmerah, je več kot kos izzivom, ki jih prinaša vsakdan.

MANJ POŠKODB OB PADCIH

Preskusi s padci zagotavljajo, da je lahko vsak prenosni računalnik TUF Gaming kos poškodbam, ki so posledica nepričakovanih padcev, udarcev, udarcev med transportom in vsakodnevno uporabo. Za doseganje standarda MIL-STD-810H morajo naprave prestati manjše padce. A15 potisnite v nahrbtnik, ga zavihajte čez ramo in nosite s seboj povsod, kjer želite – z manj stresa in skrbi.

*Za podrobnosti glede preskusnih pogojev si oglejte preskus ravnanja ob padcih, metoda 516.8, postopek VI.

ENOSTAVNOST POTOVANJA

Vsakič, ko prenosnik prevažate v letalu, avtomobilu ali na vlaku, je izpostavljen različnim stopnjam vibracij, ki lahko premaknejo ali poškodujejo notranje sestavne dele. Obsežno testiranje vibracij zagotavlja, da lahko vsak del vašega prenosnega računalnika TUF Gaming zdrži še tako naporno vožnjo, ne da bi se pri tem poškodoval ali izgubil funkcionalnost.

*Za podrobnosti glede preskusnih pogojev si oglejte preskus z vibracijami, metoda 514.8.

VEDNO HLADEN

Ne glede na to, ali se sprehajate čez puščavo ali sončite na plaži, imate lahko prenosni računalnik TUF Gaming vedno ob sebi. Preizkus toplote zagotavlja, da prenosnik lahko zanesljivo deluje pri temperaturah do 49°C več dni zapored.

*Za podrobnosti glede preskusnih pogojev si oglejte visoko-temperaturni preizkus delovanja, metoda 501.7, postopek II.

KLJUBUJE MRAZU

{057.textarea#*Please refer to the low temperature operational test, method 502.7, procedure II for the exact test conditions.}

VLAGA? NI PANIKE.

Ohišje prenosnih računalnikov TUF Gaming je zasnovano tako, da vzdrži vlažnost do 95 % v daljšem časovnem obdobju in se odkupi s polno funkcionalnostjo. Tudi če potujete skozi tropsko podnebje s suhimi in mokrimi razmerami, bodo prenosniki TUF kos vsem nevihtam.

*Za podrobnosti glede preskusnih pogojev si oglejte preizkus delovanja ob povišani vlagi, metoda 507.4, postopek II.

ZASLON

RAZŠIRITE SVOJE OBZORJE

TUF Gaming A15 ima vgrajen zaslon s frekvenco osveževanja do 144 Hz, zato je idealen za igranje iger. S tehnologijo prilagodljive sinhronizacije slike se hitrost osveževanja zaslona sinhronizira s hitrostjo zalaganja slik s strani grafične kartice in odstrani trzanje in trganje slike. Rezultat je izjemno tekoče in pristno igranje. Na prenosnik lahko preko vmesnika USB 3.2 Gen 2 Type-C ™ s podporo G-SYNC® DisplayPort ™ 1.4 povežete zunanji zaslon in tako poskrbite za še boljšo večopravilnost, predvajate filme in video posnetke ločljivosti 4K Ultra HD ali igrate igre na televizorju (z vmesnikom HDMI 2.0b).

TEKOČE
144 Hz
OSVEŽEVANJE SLIKE
PODPORA
ZA VEČ MONITORJEV
Arrays
IPS-level
Nano-Edge
ZASLON
POTOPNA
ADAPTIVE SYNC
TEHNOLOGIJA

TIPKOVNICA

OPTIMIZIRANA ZA IGRANJE IGER

Oborožite se s tipkovnico, ki je po vzoru namiznih modelov optimizirana za igranje iger. Enotna RGB-osvetlitev omogoča izražanje lastnega edinstvenega sloga, poudarjene tipke WASD pa vam nudijo vizualno bližnjico do ključnih ukazov za premikanje. Tehnologija Overstroke natančno beleži vsak pritisk tipke in zagotavlja hitrejšo odzivnost ter enostavno upravljanje. Kot se za prenosnik TUF spodobi, je vsaka tipka dovolj trpežna, da zdrži več kot 20 milijonov pritiskov in zagotavlja dolgoročno zanesljivost in natančnost.

RGB
OSVETLITEV
20Million
PRITISKOV TIPK
OVERSTROKE
TEHNOLOGIJA
OVERSTROKE
TEHNOLOGIJA
Statično
Dihanje
Barvni cikel
Utripanje

ZVOK

PRISTEN PROSTORSKI ZVOK

Dva nadgrajena zvočnika iz sebe iztisneta 1,8-krat več zvoka in postrežeta z 2,7-krat globljim basom kot prejšnje generacije ter poskrbita za bogatejšo zvočno izkušnjo. Tehnologija DTS: X™ Ultra prinaša visokokakovosten 7.1-kanalni virtualni prostorski zvok gledališke kakovosti v navezi s stereo slušalkami. Presenetite tekmece z izboljšano prostorsko zavednostjo, ki jo zagotavlja prostorski zvok, ali pa uživajte v večnivojskih zvočnih odtenkih predvajane glasbe. Do 8 prednastavljenih načinov glasbe, filmov in žanrov iger dodatno optimizira vašo izkušnjo, vgrajeni izenačevalnik pa vam omogoča, da natančno prilagodite svoje nastavitve po lastnem okusu.

OPTIMIZIRANI
STRATEGIJA/IGRANJE VLOG/STRELJAČINA
ZVOČNI NAČINI
1.8x
GLASNEJŠI ZVOK
2.7x
GLOBLJI BAS

HLADILNI SISTEM

ZANESLJIVO HLAJENJE

Celovito hlajenje zagotavlja, da lahko vsak prenosni računalnik TUF Gaming vzdržuje visoke zmogljivosti in ohranja učinkovitost na dolgi rok. Številne toplotne cevi in tri hladilna rebra odvzamejo toploto glavnim komponentam in jo hitro razpršijo tudi med intenzivnim igranjem iger. Samočistilna zasnova hlajenja zagotavlja, da hladilni sistem prenosnika zanesljivo deluje na dolgi rok, medtem ko različni načini delovanja uravnotežijo učinkovitost in raven hrupa za posamezno nalogo.

SAMODEJNO ČIŠČE
IN TRAJNE ZMOGLJIVOSTI
DVOVENTILATORSKA
ZASNOVA
PRILAGOJENI NAČINI
ZA OPTIMIZIRANO HLAJENJE

MOŽNOST NADGRADENJ

ENOSTAVNO NADGRAJEVANJE

Nadgradnja delovnega pomnilnik (RAM) in pogona SSD je še poenostavljena. Zasnova prenosnika vam omogoča hiter dostop do pomnilniških rež in pomnilniških prostorov. S standardnim izvijačem lahko enostavno odstranite vijake na dnu ohišja in opravite želene spremembe. Poseben vijak dvigne vogal spodnje stranice, kar še olajša vgradnjo. Hitro nadgradite ali zamenjajte delovni pomnilnik ali povečajte odzivno zmogljivost z dodajanjem drugega pogona PCIe® SSD.

*Additional SSD slot only available on GTX1660Ti and above models.

*Dodatna reža za trdi disk ni na voljo pri modelih z baterijo zmogljivosti 90 Wh.

VMESNIKI

CELOVITA POVEZLJIVOST

Velik nabor vmesnikov vam omogoča, da povežete svoje najljubše naprave in delate od kjerkoli. Dva vhoda USB 3.2 Type-A omogočata hiter prenos podatkov, z dodatnim USB 2.0 Type-A pa imate na voljo kar tri vhode za zunanje naprave. Bluetooth povezljivost vam omogoča enostavno povezovanje mišk, slušalk in drugih združljivih naprav ter čistejši delovni prostor brez žic. Uporabite USB 3.2 Gen 2 Type-C ™ z DisplayPort ™ 1.4 za priklop super odzivnega G-SYNC ™ zaslona za povsem tekoče igranje iger. Za odlično spletno izkušnjo ter hitro in zanesljivo povezljivost, kjerkoli je na voljo Wi-Fi povezava pa poskrbi vmesnik 802.11ac (2x2) Wi-Fi.

EKSKLUZIVNA PROGRAMSKA OPREMA

NASTAVITVE SISTEMA, ZDRUŽENE S PERSONALIZACIJO

Armoury Crate poenoti sistemske nastavitve in nadzor osvetlitve v enem samem orodju. Njegove široke možnosti prilagajanja vam omogočajo, da prilagodite estetske učinke, natančno prilagodite profile iger in prilagodite zvočne nastavitve, da ustrezajo vašim željam. S programi Scenario Profiles lahko določite nastavitve po meri, ki samodejno prilagajajo zmogljivosti in druge nastavitve, ko zaženete svoje najljubše aplikacije in igre. Popolnoma nadzirajte svojo izkušnjo in jo povsem prilagodite lastnim željam.

XBOX GAME PASS

Neomejen dostop do več kot 100 kakovostnih računalniških iger v operacijskem sistemu Windows 10. Enomesečna naročnina na Game Pass je vključena ob nakupu vaše naprave. Ob nenehnem dodajanju iger boste vedno imeli nekaj novega za igrati.

*Potrebna je aktivna naročnina; ta deluje do preklica; katalog iger se sčasoma spreminja. Za igranje računalniških iger potrebuje Windows 10 in namensko aplikacijo; oglejte si podrobnosti na xbox.com/pcgamesplan ter xbox.com/game-pass. . .

© 2020 NVIDIA Corporation. All rights reserved. NVIDIA, the NVIDIA logo, and GeForce are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

AMPLIFY YOUR EXPERIENCE

Powered by an AMD Ryzen™ 9 mobile CPU built with cutting-edge 7nm technology, the TUF Gaming A15 capably handles everything from quick-play matches to marathon study sessions. The CPU’s 8 cores and 16 threads offer serious power for everything from everyday multitasking to serious multimedia projects to fast-paced multiplayer gaming. Take charge of your day with an energy-efficient and agile AMD Ryzen™ processor.

GAME AT A NEW LEVEL

The latest NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPU elevates your gaming experience with reliably high frame rates for a wide range of popular titles. The revolutionary Turing GPU architecture combines traditional CUDA cores for programmable shading with new RT and Tensor cores for real-time ray tracing and AI. This combination of cores allows you to experience incredibly realistic in-game lighting and other effects, and also accelerates a number of content creation tasks like video and photo editing.

EXPANDABLE STORAGE

Demanding games and apps load faster on the nimble NVM Express® (NVMe®) SSD. With up to 1TB of storage, this responsive PCIe® drive offers plenty of space for massive game files, multimedia projects, and media. Speedier load times across your program library means less time spent waiting and more quality time for work and play. An additional M.2 SSD slot lets you easily upgrade your storage to carry more games and apps everywhere you go.

DDR4-3200

DDR4-2666

UNZIPPING

UNZIPPING

17%FASTER WHILE UNZIPPING FILES

DO MORE MULTITASKING

With support for up to 32GB of dual-channel DDR4-3200 memory, the TUF Gaming A15 can handle everything from serious multitasking to multimedia rendering with speed. The high-speed RAM has the bandwidth to let you study, stream, and browse the web smoothly and simultaneously with greater overall performance than previous generations.

Self-Cleaning Cooling

Two anti-dust tunnels located at the edges of the fans catch incoming dust and dirt particles and channel them back out of the chassis. These measures improve overall system stability by preventing build-up that can compromise the performance of internal cooling components. Self-cleaning cooling ensures long-term system reliability that truly lives up to the TUF name.

Heatsinks

Three heatsinks keep performance stable and reliable, even during marathon gaming sessions where heat can compromise your FPS. The stronger and more resilient chassis design also enables the addition of more vents, increasing airflow through the laptop.

Scenario Profiles

Scenario Profiles automatically change operating modes to optimize performance and acoustics for different games and applications. Turbo mode uses the highest fan speed and clocks to sustain maximum speed, Performance mode adjusts the clocks and cooling to lower noise levels for gaming, and Silent mode runs even quieter for lighter work and entertainment. You can customize Scenario Profiles to seamlessly switch modes based on your preferences, or use a keyboard shortcut to change modes manually.

Close

To enrich and perfect your online experience, ASUS uses "Cookies", similar technologies and services which are essential to ASUS websites. Some of functions or features may not be worked without such cookies, such as cookies storing your sign-up information and preferred language on your computer.

Also, ASUS uses some analytics, targeting and adverting cookies provided by third parties. Please choose “YES” to accept or “NO” to reject “third party cookies” by clicking one of below buttons. For detailed information, please visit ASUS Privacy Policy- “Cookies and similar technologies”.

YES NO