ROG STRIX
ROG STRIX
Prenosnika ROG Strix G17, opremljena s sistemom Windows 10 Pro, prinašata odlične zmogljivosti za vse vrste iger. Vsem izzivom bosta kos zmogljiv procesor AMD Ryzen™ 9 5900HX in grafična kartica GeForce RTX™ 3070. Izjemno odziven zaslon s frekvenco osveževanja do 300 Hz/3 ms obvlada vse e-športne igre, lahko pa se odločite za zaslon visoke ločljivosti WQHD s frekvenco osveževanja 165 Hz, ki prikaže tudi najmanjše podrobnosti.
G17
G17
LOSERFRUIT
LOSERFRUIT
Kot dolgoletni ljubitelj prenosnikov ROG sem nadvse navdušen nad novim prenosnikom Strix G! ROG Strix G 2021 blesti pri urejanju video posnetkov in pri delu na poti. Je eleganten in lahek, tako da ga lahko vedno vzamem s seboj. Je dovolj zmogljiv, da lahko urejam videoposnetke in slike. Zmogljivosti ne manjka, z lahkoto poganja Fortnite in druge moje najljubše igre.
Atletski videz
Športna estetika v treh različnih barvah dvigne vašo podobo na višjo raven. Barve Stealthy Original Black, Eclipse Gray in Electro Punk imajo vsaka svojo osebnost in poosebljajo vaš slog igranja. Ohišje je do 7 % manjše in bolj prenosljivo kot pri modelih prejšnje generacije. Prefinjeni izrezi in ikone krasijo zunanjost, dodali smo celo osvetlitev na dnu prenosnika, s katero se boste ločili od drugih, saj je vidna pod katerimkoli kotom. Osvetlite svojo okolico z osvetlitvijo Aura Sync, ki sije od logotipa ROG prek osvetljene tipkovnice do svetlobne police.
Prižgite jih
Osvetlite svoje življenje v RGB. Preoblikovana svetlobna polica z večjo gostoto sijalk LED ustvari bolj izpopolnjeno osvetlitev pod ohišjem. Prilagodite nastavitve Aura Sync, da nastavite idealno igralno razpoloženje v celotnem ekosistemu združljivih naprav.
Lepega videza
Od aluminijastega pokrova zaslona do teksturirane podlage ta prenosnik združuje vsakodnevno vzdržljivost z atletskim slogom. Kovinski pokrov je kos udarcem, hkrati pa omogoča tanjše robove zaslona. Plastični naslon za dlani je na dotik hladnejši in omogoča bolj udobno igranje dlje časa. Prav tako smo poskrbeli za večji oprijem na robu prenosnika, zato da vam roke med igranjem ne drsijo in da prenosnik lažje izvlečete iz torbe.
Manjših mer
Novi Strix v majhnem in prenosnem ohišju prinaša vrhunske zmogljivosti. Zunanje mere so v primeru 15-palčnih prenosnikov za 7 % manjše, pri 17-palčnem modelu pa 5 % manjše od prejšnjih generacij. Prečiščena nova zasnova prinaša 85-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem, super tanki robovi pa naredijo igranje še bolj potopno.
Večja sledilna ploščica
Izboljšajte vsakodnevno udobje in uporabnost z aktivno površino sledilne ploščice, ki je za 85 % večja od prejšnjih generacij. Več prostora prinaša večjo natančnost, skupaj z bolj udobnimi gibi rok in kretenj med navigacijo. Steklena ploščica je prevlečena z mat površino, ki pripomore h gladkemu občutku drsenja.
Odličnost v igrah
Najnovejši procesorji in grafične kartice so kos igram, večopravilnosti in drugim nalogam. Grafična kartica NVIDIA do modela GeForce RTX™ 3070 zagotavlja tekoče igranje iger, medtem ko je procesor AMD Ryzen™ do modela 9 5900HX moč še dodatno naviti. Opremljeni z do 32 GB visokozmogljivega pomnilnika DDR4-3200 lahko brez težav igrate igre, pretakate vsebine in še več. Do 1 TB pogon NVMe SSD pospeši čas nalaganja iger in aplikacij, druga reža M.2 pa vam omogoča, da dodate še en pogon za razširitev zbirke iger.
Windows 10 Pro
OS
NVIDIA® GeForce
RTX™
3070
grafična kartica
AMD
Ryzen™ 9
5900HX
procesor
do
32GB
pomnilnika
do
1TB
pogon SSD
Prenosniki z grafičnimi karticami GeForce RTX™
Grafične kartice GeForce RTX ™ 30 Series poganjajo najhitrejše igričarske prenosnike na svetu. Izdelani so z NVIDIA arhitekturo RTX 2. generacije (Ampere) in opremljeni z novimi jedri RT, jedri Tensor in pretočnimi procesorji za najbolj realistično grafiko in najnovejše funkcije umetne inteligence.
Arhitektura NVIDIA Ampere
2. GENERACIJA
RT JEDRA
2X PREPUSTNOST
3. GENERACIJA
JEDRA TENSOR
DO 2X PREPUSTNOST
NOVI
SM
2X FP32 PREPUSTNOST
RTX. To je to.
Doživite največje uspešnice med igrami kot še nikoli doslej z vizualno natančnostjo sledenja žarkov v realnem času in vrhunsko zmogljivostjo DLSS, ki jo poganja umetna inteligenca. RTX. To je to.
Pospeševanje DLSS AI
NVIDIA DLSS je revolucionarna uporaba umetne inteligence, ki z namenskimi jedri za obdelavo umetne inteligence na GeForce RTX™ poveča hitrost sličic ob brezkompromisni kakovosti slike. To vam omogoča še več zmogljivosti in višje nastavitve ločljivosti ter kakovosti slike za neverjetno vizualno izkušnjo. Revolucija umetne inteligence v igrah je tu.
Za večjo kreativnost
S prenosnimi računalniki GeForce RTX™ 30 Series dvignite svoje kreativne projekte na novo raven. Umetna inteligenca pospešuje delo v vrhunskih kreativnih aplikacijah. Podprta s platformo NVIDIA Studio z namenskimi gonilniki in ekskluzivnimi orodji. Opravite naloge v rekordnem času. Ne glede na to, ali upodabljate zapletene 3D-prizore, urejate videoposnetke v ločljivosti 8K ali prenašate oddaje v živo z najboljšim kodiranjem in kakovostjo slike, prenosniki z grafiko GeForce RTX™ nudijo zmogljivosti, ki vam omogočajo, da ustvarite svoje najboljše projekte.
Zmaga, merjena v milisekundah
NVIDIA Reflex prinaša pomembno konkurenčno prednost. Najnižje zakasnitve. Najboljša odzivnost, ki jo dosegajo prenosniki s karticami GeForce RTX™ 30 Series. Hitreje ciljajte tarče, hitreje reagirajte in povečajte natančnost ciljanja z revolucionarnim naborom tehnologij za merjenje in optimizacijo zakasnitve sistema v tekmovalnih igrah.
Pretočne vsebine po zgledu profesionalcev
Osupnite gledalce z neverjetno grafiko in tekočim pretakanjem v živo brez trzanja slike. Za kodiranje in dekodiranje skrbi strojna oprema naslednje generacije, zato v izjemnih podrobnostih pokažete vse svoje najboljše trenutke. Popolnoma nova aplikacija NVIDIA Broadcast pa vaše prenose v živo popelje na višjo raven z zmogljivimi zmožnostmi umetne inteligence za izboljšanje kakovosti zvoka in videa z učinki, kot so navidezno ozadje, samodejni okvir spletnega fotoaparata in odstranjevanje šuma mikrofona. Prenosni računalniki s karticami GeForce RTX™ 30 Series zagotavljajo zmogljivost in kakovost slike, ki vaši publiki vsakič dostavita le najboljše.
Natančnost in odzivnost
Izberite med zaslonoma, ki zagotavljata odlično igričarsko izkušnjo. Za igranje turnirjev e-športnih iger priporočamo zaslon s frekvenco osveževanja do 300 Hz/3 ms. Ali pa uživajte v prikazuje vseh podrobnosti z zaslonom ločljivosti WQHD, ki sliko osvežuje s 165 Hz. Oba zaslona premoreta tehnologijo Adaptive-Sync, ki odpravlja trganje slike in minimira trzanje slike, zato vas čaka odlična vizualna izkušnja. Super ozki robovi zaslona pa vas še bolj potopijo v samo igro.
FHD
WQHD
300Hz/3ms
165Hz3/ms
za e-športne igre
za prikaz podrobnost
Vrhunsko hlajenje
Prenosnik deluje tišje po zaslugi bolj učinkovitega hlajenja. Hlajenje s pomočjo tekoče kovine izboljša prenos toplote s procesorja na hladilnik. Nadgrajeni ventilatorji Arc Flow se ponašajo s po 84 lopaticami in lahko pretočijo več zraka ter hkrati ustvarijo manj hrupa in vibracij. Zrak teče skozi štiri hladilnike in prek odprtin za prezračevanje hitro odvede toploto. Vse te izboljšave omogočajo, da ROG Boost v načinu Turbo tudi navije grafično kartico, kot tudi doseganje višjih delovnih taktov grafike in procesorja.
*Učinek hlajenja s tekočo kovino je odvisen od delovnih obremenitev.
do
4
odprtine za prezračevanje
do
16°C
hladnejši procesor
do
4%
manj hrupa
Uživajte v kristalno čistem zvoku
Dva visokotonca z ojačevalnikom Smart Amp* sprožata zvok neposredno proti uporabniku. Nadenite si slušalke in doživite virtualni 5.1.2-kanalni prostorski zvok, ki ga poganja Dolby Atmos, s katerim boste v središču dogajanja. Dvosmerno odstranjevanje šuma odstrani odvečni hrup iz dohodnega in odhodnega zvoka, tako da so skupinski klepet, pretočne vsebine in druge komunikacije za več igralcev kristalno čiste.
do
2,8-krat
več glasnosti
do
3-krat
Več močnih nizkih tonov
6,5 dBa
dinamični razpon
* Smart Amp je na voljo v konfiguracijah z grafično kartico NVIDIA® GeForce® RTX™.
Zdrži dlje
Izvlecite vtič in naredite več na poti z visoko zmogljivo baterijo 90 Wh. Podaljšajte avtonomijo baterije stran od vtičnic s polnilcem tipa C iz združljivih napajalnikov. Za vsakodnevne dejavnosti, kot je brskanje po spletu in pretakanje videa, lahko uporabite manjši polnilec USB-C do 100 W in tako prenašate manjše breme v torbi, pri čemer z enim polnilcem polnite svoj prenosnik in telefon.
baterija
hitro
USB-C
polnjenje
do
12 ur
predvajanja videa
#ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G
#ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G
#ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G #ROG STRIX G
Natančnost pritiska tipk
Natančnost in odzivnost sta odliki tipkovnice, ki posnema namizne tipkovnice. Pet namenskih bližnjičnih tipk omogoča hiter dostop do pogosto uporabljanih funkcij, zato lahko spremembe hitro opravite tudi med igranjem. Večje, ločene smerne tipke in dobro razporejene funkcijske tipke omogočajo bolj intuitivno in natančno upravljanje. Ključne ukaze lahko še dodatno označite z RGB-osvetlitvijo za vsako tipko. Za brezskrbno tipkanje smo poskrbeli s trpežnimi stikali tipk, ki zdržijo več kot 20 milijonov pritiskov.
AURA SYNC
Aura Sync omogoča, da vaša osebnost zasije
Zatemnite luči in pustite, da Aura Sync zavzame osrednje mesto. RGB LED osvetlitev poudari celoten prenosni računalnik, vključno s posameznimi tipkami in vam omogoča, da označite ključne ukaze za hitro prepoznavanje. Uskladite svojo osvetlitev v celotnem ekosistemu naprav Aura Sync ter ustvarite idealno igralno okolje. Nastavite svoje barvno razpoloženje. Povežite dogodke v igrah s svetlobo. Pokažite svoje prave barve in prilagodite svojo igralno izkušnjo.
Hitra Wi-Fi 6 povezljivost
Igrajte pri gigabitnih hitrostih, kjer so na voljo združljive povezave z Wi-Fi 6 (802.11ax). Povečuje največjo pasovno širino, povečuje učinkovitost in zanesljivost v prenatrpanih brezžičnih omrežjih in ponuja nižjo zakasnitev za boljšo odzivnost v igrah. ROG RangeBoost izboljša sprejem tako, da oceni moč signala štirih notranjih anten in nato izbere najboljši par, ki ga želite uporabiti za svojo lokacijo, zmanjša količino mrtvih točk in poveča domet za do 30 %. Za učinkovito večigralstvo in doseganje nizkih latenc uporabite tudi žični gigabitni omrežni vmesnik, ki dopolnjuje brezžični vmesnik Wi-Fi.

I/O port
Celovita povezljivost
Vsestranski priključki vas povezujejo kjerkoli. Priključite naprave naslednje generacije prek vmesnika USB 3.2 Type-C™ z DisplayPort™ 1.4 in USB Power Delivery. Trije priključki USB tipa 3.2 A so pripravljeni na vaše najljubše igralne naprave, medtem ko HDMI 2.0b omogoča priključitev monitorja ali televizorja ločljivosti 4K do 60 Hz. Ključni vmesniki so strateško nameščeni na zadnji strani, da preprečujejo nered s kabli na vaši mizi.
USB 3.2 Gen1 Type-A
1x USB 3.2 Gen2 Type-C
HDMI (2.0b)
LAN RJ45 priključek
USB 3.2 Gen1 Type-A
USB 3.2 Gen1 Type-A
kombiniran zvočni priključek
Armoury Crate
ROG Armory Crate združuje upravljanje sistema in osvetlitve v enem orodju, vse ključne nastavitve so tako na dosegu roke. Lahko preprosto določite in prilagodite profile scenarijev, ki samodejno nastavijo, ko zaženete priljubljene igre.
XBOX Game Pass
Game Visual
Aura Creator
Različni profili
Mobilna aplikacija za Android/iOS
XBOX Game Pass
{150.textarea#Unlimited access to over 100 high-quality PC games on Windows 10. One month subscription to Game Pass that’s included with the purchase of your device. With games added all the time, you’ll always have something new to play.

*Active subscription required; continues until cancelled; game catalog varies over time. Requires Windows 10 and an app to play PC games; see details at xbox.com/pcgamesplan. See xbox.com/ game-pass}
Game Visual
Programska oprema ROG GameVisual ponuja šest strokovno uglašenih grafičnih načinov, zasnovanih za vašo optimalno vizualno izkušnjo v posameznih žanrih iger. Način First Person Shooter (FPS) na primer poveča vidnost v temnih okoljih, kar vam omogoča, da presenetite sovražnike, ki se skrivajo v senci. S pomočjo GameVisual dobite najboljšo izkušnjo za vsako igro v svoji zbirki.
Aura Creator
Aura Creator je zmogljiv urejevalnik osvetlitve, ki vam omogoča, da oblikujete zapletene barvne RGB-učinke. Preprost vmesnik vam omogoča, da prilagodite vnaprej naložene svetlobne učinke, jih nadgradite in oblikujete do popolnosti ter jih aktivirate v celotni paleti naprav Aura Sync.
Različni profili
Samodejno preklapljanje med načini Tihi, Uravnoteženi in Turbo je le del možnosti nastavitev profilov. Prav tako lahko določite posebne nastavitve za vse ključne dele sistema, na primer konfiguracijo osvetlitve, omogočite ali izklopite tipko Windows ali sledilno ploščico, izberete ustrezna profila GameFirst VI in Sonic Studio III. Armoury Crate nastavitve prilagodi v trenutku, da se delovanje prenosnika kar najbolje prilega nalogi. Vsak profil lahko konfigurirate točno tako, kot želite.
Mobilna aplikacija za Android/iOS
Prenesite brezplačno mobilno aplikacijo Armory Crate za Android ali iOS, če želite preprosto dostopati do svojih nastavitev, ne da bi prekinili igranje! Na voljo v Google Play™ in App Store.
Opremite se za igranje
{161.textarea#Upgrade your Strix G15 experience with two bundle options. The Electro Punk set coordinates looks across matching components, including the ROG Strix Go Core Electro Punk headset, ROG Strix Impact II Electro Punk gaming mouse, ROG Sheath Electro Punk mouse pad, and bold ROG Electro Punk backpack. For stealthier style, you can also bundle our Impact gaming mouse and black ROG backpack. All bundles feature an ROG GC21 external camera that captures Full HD footage at 60 FPS, plus a Type-C charger with 100W USB Power Delivery.

*Bundled peripherals may vary according to regions. Please check with local vendors for exact offers.}
Original Black & Eclipse Gray
Electro Punk
第二層選單關閉鈕
Osupne s kateregakoli kota
Naša filozofija 360 ° zasnove postavlja subtilne, a prepoznavne elemente v vsak del stroja. V barvah Original Black in Eclipse Grey matrična zasnova spominja na osvetljeno mestno pokrajino. Drznejši videz barve Electro Punk ima poševni vzorec po celotni tipkovnici, ki skrbi za futurističen pridih. Tudi spodnji del razkriva premišljene podrobnosti, od oprijema do tipografskih elementov okoli obloge, ki utripajo oznako ROG.
Barva Electro punk
Pri barvanju prenosnika v barvi Electro Punk previdno nanašamo osem slojev in tako ustvarimo izrazito zasnovo kiberteksta v okolici tipkovnice in naslonu za dlani. Ta prebojna tehnika nam omogoča, da dodamo več globine in dimenzij s kombiniranjem črk kiberteksta, biserne barve in edinstvenega odtenka, ki sicer ne bi bil mogoč.
第二層選單關閉鈕
Procesorji AMD Ryzen™
Poganjajte karkoli z najnovejšim procesorjem AMD Ryzen™ 9 5900HX. Hladilni sistem ROG Intelligent Cooling zagotavlja do 54 W trajne moči, ko je aktivna grafična kartica, sicer pa do 80 W. Procesor je odklenjen, zato lahko z navijanjem dosežete še boljše rezultate. Mobilni procesorji serije Ryzen™ 5000 so izdelani v najsodobnejši 7-nm litografiji. Zasnovani so tako, da zagotavljajo najbolj poglobljeno igralno izkušnjo, ki jo lahko dobite v prenosnem računalniku, na voljo je do 8 jeder in 16 niti za zahtevno delo. Pretakajte svoje najljubše vsebine, skočite v igre in ostanite na tekočem z nalogami kjerkoli.
Grafična kartica NVIDIA® GeForce RTX™
Vse igre na vrhunski grafični kartici iz družine GeForce RTX™ 30 Series delujejo hitro in tekoče. Najboljša konfiguracija ima vgrajeno GeForce RTX™ 3070, ki deluje z do 1660 MHz pri porabi 115 W z ROG Boost, še dodatnih 15 W moči pa je na voljo v načinu Dynamic Boost. Zasnovana na arhitekturi Amper, družina kartic RTX 2. generacije prinaša nove pretočne procesorje z jedri RT 2. generacije in jedra Tensor 3. generacije, s katerimi omogoča najbolj realistično grafiko, sledenje žarkom in napredne funkcije umetne inteligence. Grafična kartica podpira tudi tehnologijo NVIDIA Reflex z nizko zakasnitvijo za doseganje konkurenčne prednosti v večigralskem načinu in pri sočasnem prenašanju videa med igranjem iger.
Dvokanalni pomnilnik DDR4
Dosezite profesionalno večopravilnost z do 32 GB dvokanalnega pomnilnika DDR4-3200. Hiter in odziven pomnilnik zagotavlja visoke zmogljivosti. Igralci najnovejših iger lahko hkrati uživajo v prenosu iger, ustvarjalci vsebin in zahtevni uporabniki pa lahko sočasno poganjajo vse programe, ki jih potrebujejo pri svojem delu in dosežejo izjemno produktivnost.
Super hiter pogon SSD
Pohitrite pomembne naloge z izjemno hitrim pogonom SSD. Dve reži za pogona SSD z vmesnikom M.2 NVMe PCIe® 3.0 se neposredno povežeta s procesorjem in obideta ozka grla. Do 1 TB pogon NVMe SSD omogoča bliskovito hitro nalaganje ogromnih iger in zahtevnih aplikacij. Dodajte še en pogon SSD, ki vam omogoča še več prostora za vedno večjo knjižnico iger in digitalne zabave.
第二層選單關閉鈕
Tekoča kovina
Tekoča kovinska spojina podjetja Thermal Grizzly zniža temperaturo procesorja za do 16 °C v primerjavi s standardno termalno pasto. Nanašanje na procesor je občutljivo delo, ki ga običajno opravimo ročno, vendar je ROG naročil opremo po meri za avtomatizacijo postopka z izjemno natančnostjo in zasnoval patentirano notranjo ograjo, ki vsebuje to spojino in dodal posebno zaščito procesorjev.
Nova zasnova ventilatorjev
Novi ventilatorji Arc Flow so zasnovani tako, da maksimirajo pretok zraka in ohranjajo nizko raven hrupa. Vsak ima 84 lopatic, ki se razlikujejo v debelini od podlage do konice, saj tako povečajo pretok zraka, rezila pa so zaključena s posebnim aerodinamičnim vzorcem valov, ki zmanjšuje turbulenco in hrup. Ventilatorji so izdelani iz polimera s tekočimi kristali, ki je dovolj močan, da ohranja svojo obliko med vrtenjem pri visokih vrtljajih, tudi z lopaticami, ki so tanke vsega 0,1 mm. Kljub temu, da povzročajo manj hrupa kot prejšnja generacija, pomagajo povečati pretok zraka za do 35 % na procesorju in do 21 % na grafični kartici.
Več ultra tankih lopatic
Toplotno energijo odvajajo štirje hladilniki in odprtine za zračenje na bokih. Vsak hladilnik premore izjemno tanka bakrena hladilna rebra, z lističi tankimi do 0,1 mm, ki omogočajo večjo gostoto in nižjo zračno upornost kot običajne rešitve, ki so dvakrat debelejše. V modelu Strix G17 ta zasnova izboljša odvajanje toplote za 13 %, hkrati pa zmanjša zračni upor za 7 %.
Manj hrupa
Obsežne izboljšave hlajenja znižujejo nivo hrupa za tišje delo in igranje. Delovanje v tihem načinu Silent zmanjša hrup na vsega 35 dB, kar olajša vsakodnevna opravila, v načinu Performance pa ga zniža na 40 dB, v načinu Turbo pa dosega vsega 45 dB in poskrbi za presenetljivo tiho izkušnjo pri delu na polno. Hrup ob polni zmogljivosti je 3 decibele nižje kot pri prejšnji generaciji prenosnikov.
3D pretočna cona
Obsežen pretok zraka je temeljni vidik učinkovitega hlajenja. Za povečanje dovoda hladnega zraka se tečaji na Strix G17 premaknejo naprej in ustvarijo prezračevano 3D pretočno cono. Trapezni rez v prostoru pod zaslonom zagotavlja nemoteno odzračevanje, prenosni računalnik pa tako dobi prepoznavno asimetrično podobo.
Tipkovnica CoolZone
Dolge igralne seanse segrejejo notranje komponente in lahko povzročijo, da zgornji del tipkovnica sčasoma postane neprijeten za dotik. Za hlajenje prstov prenosnik vgrajene strateške odprtine okoli tipk WASD, ki omogočajo pretok zraka iz ventilatorja pod njimi. Ta zasnova izboljša udobje ob igralnih maratonih, saj ohranja temperaturo površine pod 30 °C, kar je do 14 % nižje kot pri konkurenčnih prenosnikih.
Samočistilno hlajenje 2.0
Ohranjanje hladilnikov brez umazanije je ključnega pomena za vzdrževanje optimalnega odvajanja toplote, zato smo razvili protiprašne predore, ki lovijo prašne delce in jih usmerjajo stran od hladilnih komponent ter preprečujejo njihovo nabiranje. Ta samočistilni sistem pomaga zagotavljati zanesljivo hlajenje skozi čas, kar izboljša dolgoročno stabilnost in splošno zanesljivost prenosnika. Naša najnovejša zasnova s skrajšanimi predori prinaša več prostora okoli ventilatorjev in poveča pretok zraka za 15 %.
Večja hladilna rebra
Celovita hladilna zasnova vključuje razširjena hladilna rebra, ki absorbirajo toploto iz procesorja, grafične kartice, pomnilnika in napajalnega sklopa. Vse to v kombinaciji z do 6 toplotnimi cevmi, ki pokrivajo omenjene komponente. Tako velika hladilna rebra pomagajo vzdrževati in razširiti splošno zmogljivost, zanesljivost in življenjsko dobo sistema.
第二層選單關閉鈕
Razporeditev tipkovnice
Strix G15/17 navdih črpa pri najboljših namiznih igričarskih tipkovnicah, saj premore funkcijske tipke, ki so razporejene bolj vsaksebi, kar prispeva k manj napakam, ter ločene smerne tipke, ki omogočajo bolj natančno upravljanje. Preslednica je razširjena in preoblikovana za večje udobje in natančnost. 15-palčni prenosnik ima digitalno številčnico na drsni ploščici, ki se aktivira s pritiskom na gumb, medtem ko 17-palčni model premore numerično tipkovnico polne velikosti.
Namenske bližnjice
Namenske igralne tipke se nahajajo nad tipkovnico in omogočajo hiter dostop do glasnosti in izklopa mikrofona, upravljanja delovanja prenosnika in Armory Crate. Hitre tipke se nahajajo na zgornji levi strani, tako da jih lahko hitro dosežete, ne da bi premaknili desno roko z miške. Vklopite mikrofon in novo strategijo delite s svojo ekipo soigralcev ali povečajte glasnost, da boste slišali vsako gibanje nasprotnikov v vaši bližini – in pri tem ostanite osredotočeni na igro.
Tehnologija Overstroke
Tehnologija ROG Overstroke hitreje beleži pritiske na tipke in omogoča bolj odzivno tipkanje ob intenzivnem igranju in delu. Zgodnja aktivacija tipk omogoča lahkoten vnos, ki lahko sčasoma izboljša vašo natančnost, daljši ugrez tipk pa zagotavlja večjo udobje ob tipkanju. Povečajte hitrost svojega tipkanja v minuti, saj vam tipkovnica omogoča hitro in natančno tipkanje, kar pride še kako prav tudi v igrah.
第二層選單關閉鈕
Doživet zvok
Bogatejši zvok vam pomaga tako v igrah kot filmih. Virtualni 5.1.2-kanalni prostorski zvok, ki ga poganja tehnologija Dolby Atmos, vas postavi v središče dogajanja, pri čemer lahko zvočne učinke optimizirate s pomočjo prednastavljenih možnosti za filme in igre.
Odstranjevanje hrupa z umetno inteligenco
Naša napredna dvosmerna tehnologija za odpravljanje hrupa z umetno inteligenco deluje na osrednjem procesorju, kar sprosti vire grafične kartice, da doseže boljše rezultate. Deluje s katerokoli vhodno napravo in s povezanimi napravami, kar vam omogoča odstranjevanje šuma tako z lastnega mikrofona kot tudi iz dohodnih virov. Nastavitve za odpravljanje hrupa lahko prilagodite celo posameznemu programu, tako da filtrirate določene aplikacije, kot je glasovni klepet, ne da bi to vplivalo na zvok igre, za katerega želite, da ostane nedotaknjen.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies