* Nekateri detajli na slikah se lahko razlikujejo od realnega produkta.
ZMOGLJIVOSTI, KI PREPRIČAJO
Igričarski prenosnik TUF Gaming F15, ki je namenjen resnemu igranju iger, se ponaša z novim slogom. Ta funkcionalen igričarski prenosnik z Windows 10 Pro razvaja z zmogljivostmi, ki vas popeljejo do zmage. Novi grafični procesor GeForce RTX™ 3060 zagotavlja tekoče igranje na zaslonu z osveževanjem do 240 Hz in 100 % pokritostjo barvnega spektra sRGB, medtem ko zmogljiv procesor Intel® Core™ i9-11900H v navezi z izboljšanim hlajenjem še dvigne svoje zmogljivosti in obenem ohranja nizek nivo hrupa. Baterija zmogljivosti 90 Wh vas ob že pregovorni vojaški trpežnosti modelov TUF ohranja v najboljši kondiciji za igranje kjer koli.
OBLIKA
OSUPNITE S STILOM
Prilagodite svojo izkušnjo z elegantno barvo Eclipse Grey ali drzno Graphite Black. Teksturirana zasnova satovja doda oprijem in ojačitve ohišja. Poudarjeno območje naslona dlani s subtilno teksturo pa poskrbi za profesionalen in čist videz.
Satovje za boljši oprijem
Tekstura satovja, ki prekriva dno ohišja, je strateško zasnovana, saj reže delujejo tudi kot odprtine za hlajenje.
Pameten in osupljiv
Drzna barva Graphite Black ali elegantna Eclipse Gray še poudarita vašo osebnost.
Brušena kovina
Kontrastno brušena površina pokrova zaslona daje prenosniku eleganten in futurističen slog.

* Produkt na spletni strani je predstavljen z najboljšimi možnimi specifikacijami, zato se lahko razlikuje od dejanskih razpoložljivih specifikacij vašega izbranega izdelka. Preverite zavihek Specifikacije za dejanske informacije izbranega izdelka.

ZMOGLJIVOSTI
BODITE KOS VSAKI NALOGI
Vedno pripravljen na akcijo TUF Gaming F15 zagotavlja visoke zmogljivosti za igranje iger, pretočne vsebine in vse vmes. Vgrajen 8-jedrni procesor Intel® Core™ i7 ™ i9-11900H premore 16 niti za obdelavo ukazov in vam zagotavlja resno večopravilnost. V kombinaciji z grafično kartico GeForce® RTX 3060 lahko postreže z visokim številom prikazanih sličic v najbolj priljubljenih igrah. Pogon NVMe PCIe® SSD do zmogljivosti 1 TB pospeši čas nalaganja iger in programov, obenem pa prenosnik premore prostor za še dodaten pogon SSD za dodatno hrambo podatkov.
WINDOWS 10 PRO
INTEL®
CORE i9-11900H
PROCESOR
NVIDIA® GeForce
RTX 3060
GRAFIČNA KARTICA
DO 32 GB
3200MHz
POMNILNIK DDR4
1TB SSD
NVMe® PCIe®
2X SSD
REŽI

PRENOSNIKI Z GRAFIČNIMI KARTICAMI DRUŽINE GEFORCE RTX™ 30-SERIES

EDINSTVENA IGRALNA IZKUŠNJA

Grafične kartice iz družine GeForce RTX™ 30 Series so vgrajene v najbolj zmogljive prenosnike za igričarje in ustvarjalce. Zasnovane na arhitekturi Ampere – arhitektura RTX 2. generacije – z novimi jedri RT in Tensor ter pretočnimi procesorji omogočajo najbolj realistično grafiko, sledenje žarkom in napredne funkcije umetne inteligence.

Arhitektura NVIDIA Ampere

2. GENERACIJA
RT JEDRA
2X PREPUSTNOST
3. GENERACIJA
JEDRA TENSOR
DO 2X PREPUSTNOST
NOVI
SM
2X FP32 PREPUSTNOST

RTX. TO JE TO.

Doživite največje uspešnice med igrami kot še nikoli doslej z vizualno natančnostjo sledenja žarkov v realnem času in vrhunsko zmogljivostjo DLSS, ki jo poganja umetna inteligenca. RTX. To je to.

POSPEŠEVANJE DLSS AI

NAJVEČJE ŠTEVILO SLIČIC. NAJVIŠJA KAKOVOST. PODPRTO Z UMETNO INTELIGENCO.

NVIDIA DLSS je revolucionarna uporaba umetne inteligence, ki z namenskimi jedri za obdelavo umetne inteligence na GeForce RTX™ poveča hitrost sličic ob brezkompromisni kakovosti slike. To vam omogoča še več zmogljivosti in višje nastavitve ločljivosti ter kakovosti slike za neverjetno vizualno izkušnjo. Revolucija umetne inteligence v igrah je tu.

DYNAMIC BOOST 2.0

Nova tehnologija Dynamic Boost 2.0, ki jo poganja umetna inteligenca, samodejno razporeja energijo med procesor, grafično kartico in pomnilnik ter dosega kar največje zmogljivosti. Umetna inteligenca v Dynamic Boost 2.0 upravljajo zmogljivosti glede na trenutno aktivnost, zato se vaš prenosnik nenehno optimizira za največjo zmogljivost med igranjem in ustvarjanjem.

WHISPERMODE 2.0

WhisperMode 2.0 zagotavlja novo raven zvočnega nadzora za igričarske prenosnike. Temeljito prenovljena rešitev sedaj deluje na sistemski ravni. Izberete si želeno akustično raven, algoritmi, ki jih poganja AIS WhisperMode 2.0, pa upravljajo procesor, grafično kartico, temperature in hitrost delovanja ventilatorjev, da zagotovijo odlično akustiko in najboljšo možno zmogljivost.

SPREMENLJIV BAR

Spremenljiv BAR je napredna funkcija vodila PCI Express, ki procesorju omogoča hkraten dostop do celotnega vmesnega pomnilnika grafične kartice, kar izboljša zmogljivost v številnih igrah.

DLSS

NVIDIA DLSS zagotavlja velik pospešek ob enaki moči z uporabo jedra Tensor, ki sliko prikazuje s pomočjo umetne inteligence.

ZA VEČJO KREATIVNOST

S prenosnimi računalniki z grafiko GeForce RTX™ 30 Series dvignite svoje kreativne projekte na novo raven. Umetna inteligenca pospešuje delo v vrhunskih kreativnih aplikacijah. Podprta s platformo NVIDIA Studio z namenskimi gonilniki in ekskluzivnimi orodji. Opravite naloge v rekordnem času. Ne glede na to, ali upodabljate zapletene 3D-prizore, urejate videoposnetke v ločljivosti 8K ali prenašate oddaje v živo z najboljšim kodiranjem in kakovostjo slike, prenosniki z grafiko GeForce RTX™ nudijo zmogljivosti, ki vam omogočajo, da ustvarite svoje najboljše projekte.

ZMAGA, MERJENA V MILISEKUNDAH

NVIDIA Reflex prinaša pomembno konkurenčno prednost. Najnižje zakasnitve. Najboljša odzivnost, ki jo dosegajo prenosniki s karticami GeForce RTX™ 30 Series. Hitreje ciljajte tarče, hitreje reagirajte in povečajte natančnost ciljanja z revolucionarnim naborom tehnologij za merjenje in optimizacijo zakasnitve sistema v tekmovalnih igrah.

PRETOČNE VSEBINE PO ZGLEDU PROFESIONALCEV

Osupnite gledalce z neverjetno grafiko in tekočim pretakanjem v živo brez trzanja slike. Za kodiranje in dekodiranje skrbi strojna oprema naslednje generacije, zato v izjemnih podrobnostih pokažete vse svoje najboljše trenutke. Popolnoma nova aplikacija NVIDIA Broadcast pa vaše prenose v živo popelje na višjo raven z zmogljivimi zmožnostmi umetne inteligence za izboljšanje kakovosti zvoka in videa z učinki, kot so navidezno ozadje, samodejni okvir spletnega fotoaparata in odstranjevanje šuma mikrofona. Prenosni računalniki s karticami GeForce RTX™ 30 Series zagotavljajo zmogljivost in kakovost slike, ki vaši publiki dostavita le najboljše – vsakič.

ZASLON
HITRO DO ZMAGE
Igrajte kot profesionalci – z zaslonom ravni IPS z osveževanjem do 240 Hz in 100 % pokritostjo barvnega spektra sRGB. S prilagodljivo sinhronizacijo se hitrost osveževanja zaslona sinhronizira s hitrostjo sličic grafičnega procesorja ter tako odpravi trzanje in trganje slike ter poskrbi za izjemno gladko in poglobljeno igranje. Ultra hiter vmesnik Thunderbolt™ 4 vam omogoča priročno povezovanje različnih naprav, na primer zmogljive zunanje grafične kartice ali monitorja, ki povečata možnosti večopravilnosti. Predvajajte filme, videoposnetke in igre v ločljivosti 4K Ultra HD na televizorjih prek vmesnika HDMI 2.0b.
HITER
240Hz
ZASLON
IPS-NIVO
100% sRGB
MATRIKA ZASLONA
GLADKO DELOVANJE
Adaptive-Sync
TEHNOLOGIJE
ZVOK
KRISTALNO ČIST ZVOK
Dva zmogljiva zvočnika poskrbita za bogatejšo zvočno izkušnjo. Tehnologija DTS:X™ Ultra prinaša visokokakovosten 7.1-kanalni virtualni prostorski zvok gledališke kakovosti v navezi s stereo slušalkami. Presenetite tekmece z izboljšano prostorsko zavednostjo, ki jo zagotavlja prostorski zvok. Do 8 prednastavljenih načinov glasbe, filmov in žanrov iger dodatno optimizira vašo izkušnjo, vgrajeni izenačevalnik pa vam omogoča, da natančno prilagodite svoje nastavitve po lastnem okusu.
OPTIMIZIRANI
STRATEGIJA/IGRANJE VLOG/STRELJAČINA
ZVOČNI NAČINI
7.1-KANALNI
PROSTORSKI ZVOK
ZA ODLIČNO IZKUŠNJO
DVOSMERNA
TEHNOLOGIJA
ODPRAVE HRUPA
DVOSMERNA TEHNOLOGIJA ODPRAVE HRUPA
HLADILNI SISTEM
ZANESLJIVO HLAJENJE
Celovito hlajenje zagotavlja, da lahko vsak prenosni računalnik TUF Gaming vzdržuje visoke zmogljivosti in ohranja učinkovitost na dolgi rok. Številne toplotne cevi in tri hladilna rebra odvzamejo toploto glavnim komponentam in jo hitro razpršijo tudi med intenzivnim igranjem iger. Samočistilna zasnova hlajenja zagotavlja, da hladilni sistem prenosnika zanesljivo deluje na dolgi rok, medtem ko različni načini delovanja uravnotežijo učinkovitost in raven hrupa za posamezno nalogo.
SAMODEJNO ČIŠČENJE 2.0
+10 % VEČJI PRETOK ZRAKA
11 % TIŠJE DELOVANJE
V ZMOGLJIVEM NAČINU
PRENOSLJIVOST
DOLGA AVTONOMIJA BATERIJE ZA ZABAVO IN DELO NA POTI
Ne glede na to, kam vas življenje zapelje, imejte ob sebi zanesljivega zaveznika. Lahek, prenosljiv in trpežen prenosnik vam omogoča, da ostanete povezani kjer koli. Njegov energetsko učinkovit procesor Intel® Core™ in mogočna baterija z zmogljivostjo 90 Wh ponujata do 14,7 ure avtonomije predvajanja videoposnetkov, tako da lahko uživate tudi na poti. Integrirana spletna kamera omogoča bolj priročno ustvarjanje vsebin in pretočnih video posnetkov na poti. Hiter in zanesljiv Wi-Fi 6 (802.11ax) zagotavlja, da boste lahko zanesljivo povezani v splet in produktivni, kjer koli so na voljo združljive povezave.

* Avtonomija baterije se lahko razlikuje glede na konfiguracijo sistema.
DO
90Wh
BATERIJA
DO
9,4 URE
BRSKANJA PO SPLETU
DO
14,7 URE
PREDVAJANJA VIDEA
50 % V 30 MINUTAH
TEHNOLOGIJA
HITREGA POLNJENJA
TRPEŽNOST
TRPEŽNOST PO VOJAŠKIH STANDARDIH
Da bi si prislužili oznako TUF Gaming, morajo ti prenosniki uspešno preživeti zahtevne vojaške preizkuse MIL-STD-810H. Preskusne naprave so izpostavljene padcem, vibracijam, vlagi in ekstremnim temperaturam, vse z namenom zagotavljanja visoke zanesljivosti delovanja. F15, ki je zanesljiv tudi v najzahtevnejših razmerah, je več kot kos izzivom, ki jih prinaša vsakdan.
PADCI
UDARCI
VROČINA
MRAZ
VLAGA
MANJ POŠKODB OB PADCIH
Preskusi s padci zagotavljajo, da je lahko vsak prenosni računalnik TUF Gaming kos poškodbam, ki so posledica nepričakovanih padcev, udarcev, udarcev med transportom in vsakodnevno uporabo. Za doseganje standarda MIL-STD-810H morajo naprave prestati manjše padce. F15 potisnite v nahrbtnik, ga zavihajte čez ramo in nosite s seboj povsod, kjer želite – z manj stresa in skrbi.

*Za podrobnosti glede preskusnih pogojev si oglejte preskus ravnanja ob padcih, metoda 516.8, postopek VI.
ENOSTAVNOST POTOVANJA
Vsakič, ko prenosnik prevažate v letalu, avtomobilu ali na vlaku, je izpostavljen različnim stopnjam vibracij, ki lahko premaknejo ali poškodujejo notranje sestavne dele. Obsežno testiranje vibracij zagotavlja, da lahko vsak del vašega prenosnega računalnika TUF Gaming zdrži še tako naporno vožnjo, ne da bi se pri tem poškodoval ali izgubil funkcionalnost.

*Za podrobnosti glede preskusnih pogojev si oglejte preskus z vibracijami, metoda 514.8.
VEDNO HLADEN
Ne glede na to, ali se sprehajate čez puščavo ali sončite na plaži, imate lahko prenosni računalnik TUF Gaming vedno ob sebi. Preizkus toplote zagotavlja, da prenosnik lahko zanesljivo deluje pri temperaturah do 49°C več dni zapored.

*Za podrobnosti glede preskusnih pogojev si oglejte visoko-temperaturni preizkus delovanja, metoda 501.7, postopek II.
KLJUBUJE MRAZU
Tudi pri strašljivo nizkih temperaturah, vse do -32°C, prenosni računalniki TUF Gaming še naprej delujejo. Ta neverjetna odpornost pomeni, da jih je mogoče tudi v najbolj zmrznjenih okoljih na planetu in ohraniti produktivnost na celotni poti.

*Za podrobnosti glede preskusnih pogojev si oglejte nizko-temperaturni preizkus delovanja, metoda 502.7, postopek II.
VLAGA? NI PANIKE.
Ohišje prenosnih računalnikov TUF Gaming je zasnovano tako, da vzdrži vlažnost do 95 % v daljšem časovnem obdobju in se odkupi s polno funkcionalnostjo. Tudi če potujete skozi tropsko podnebje s suhimi in mokrimi razmerami, bodo prenosniki TUF kos vsem nevihtam.

*Za podrobnosti glede preskusnih pogojev si oglejte preizkus delovanja ob povišani vlagi, metoda 507.4, postopek II.
PADCI
UDARCI
VROČINA
MRAZ
VLAGA
TIPKOVNICA
OPTIMIZIRANA ZA IGRANJE IGER
Oborožite se s tipkovnico, ki je po vzoru namiznih modelov optimizirana za igranje iger. Enotna RGB-osvetlitev omogoča izražanje lastnega edinstvenega sloga, poudarjene tipke WASD pa vam nudijo vizualno bližnjico do ključnih ukazov za premikanje. Tehnologija Overstroke natančno beleži vsak pritisk tipke in zagotavlja hitrejšo odzivnost ter enostavno upravljanje. Kot se za prenosnik TUF spodobi, je vsaka tipka dovolj trpežna, da zdrži več kot 20 milijonov pritiskov in zagotavlja dolgoročno zanesljivost in natančnost.
RGB
OSVETLITEV
20 MILIJONOV
PRITISKOV TIPK
OVERSTROKE
TEHNOLOGIJA
STATIČNO
DIHANJE
BARVNI CIKEL
UTRIPANJE
MOŽNOST NADGRADENJ
ENOSTAVNO NADGRAJEVANJE
Priprava prenosnika na sodobne in prihodnje igre je enostavna. Nadgradnja delovnega pomnilnika (RAM) in pogona SSD je poenostavljena. Zasnova prenosnika vam omogoča hiter dostop do pomnilniških rež in pomnilniških prostorov. S standardnim izvijačem lahko enostavno odstranite vijake na dnu ohišja in opravite želene spremembe. Poseben vijak dvigne vogal spodnje stranice, kar še olajša vgradnjo. TUF F15 ima vmesnik Thunderbolt™ 4 za povezavo z vsemi najnovejšimi napravami. Nanj lahko priključite zunanjo grafično kartico in povečate grafične zmogljivosti za igranje iger ali 3D-upodabljanje ali pa povežete do dva zaslona ločljivosti 4K za učinkovitejšo večopravilnost.
VMESNIKI
CELOVITA POVEZLJIVOST
Veliko število vmesnikov vam omogoča, da svoje najljubše naprave uporabljate kjer koli. Vsestransko uporabna vrata Thunderbolt™ 4 se povežejo z najnovejšimi napravami in podpirajo DisplayPort 1.4, tako da lahko priklopite dva zaslona ločljivosti 4K z osveževanjem 60 Hz ali en televizor ali monitor ločljivosti 8K UHD za izjemno sliko. Dva vmesnika USB 3.2 Type-A omogočata hiter prenos podatkov, z dodatnimi vrati USB 3.2 Type-A pa so na voljo trije vhodi za dodatno opremo. Bluetooth omogoča tudi seznanjanje miši, slušalk in drugih združljivih naprav za čistejši delovni prostor – brez žič. Povežite se v splet z 802.11AX (2x2) Wi-Fi, ki zagotavlja hitro in zanesljivo povezljivost, kjer koli je na voljo Wi-Fi.
EKSKLUZIVNA PROGRAMSKA OPREMA
NASTAVITVE SISTEMA, ZDRUŽENE S PERSONALIZACIJO
Armoury Crate poenoti sistemske nastavitve in nadzor osvetlitve v enem samem orodju. Njegove široke možnosti prilagajanja vam omogočajo, da prilagodite estetske učinke, natančno prilagodite profile iger in prilagodite zvočne nastavitve, da ustrezajo vašim željam. S programi Scenario Profiles lahko določite nastavitve po meri, ki samodejno prilagajajo zmogljivosti in druge nastavitve, ko zaženete svoje najljubše aplikacije in igre. Popolnoma nadzirajte svojo izkušnjo in jo povsem prilagodite lastnim željam.
XBOX GAME PASS
Neomejen dostop do več kot 100 kakovostnih računalniških iger v operacijskem sistemu Windows 10. Enomesečna naročnina na Game Pass je vključena ob nakupu vaše naprave. Ob nenehnem dodajanju iger boste vedno imeli nekaj novega za igrati.

*Potrebna je aktivna naročnina. Plačilo s kreditno kartico. Naročnina velja do preklica; katalog iger se sčasoma spreminja. Potrebujete Windows 10 in aplikacijo za igranje računalniških iger; podrobnosti si oglejte na xbox.com/pcgamesplan ter xbox.com/game-pass.
xbox.com/pcgamesplan. xbox.com/game-pass.
3DMARK FIRESTRIKE
20368
FAR CRY 5
102 FPS
SHADOW OF THE TOMB RAIDER
96 FPS
CLOSE


CLOSE
 • OBLIKA
 • ZMOGLJIVOSTI
 • ZASLON
 • ZVOK
 • HLADILNI SISTEM
 • PRENOSLJIVOST
 • TRPEŽNOST
 • TIPKOVNICA
 • MOŽNOST NADGRADENJ
 • VMESNIKI
 • EKSKLUZIVNA PROGRAMSKA OPREMA