NATANČNOST NE POZNA OMEJITEV

ROG Strix SCAR II sledi smeri, ki jo je z oranjem ledine začrtal njegov predhodnik in prinaša še več zmogljivosti in stila vašemu e-športnemu udejstvovanju. Opremljen s prvim 144Hz in izjemno odzivnim zaslonom (3 ms med sivinami – GTG) s super ozkim robom na svetu vam omogoča ultra natančno ciljanje nasprotnikov v igri. Po tej plati prenosniku Strix SCAR II ni enakega! Visoko odzivna tipkovnica spominja na namizno tipkovnico, opremljena pa je s tehnologijo Overstroke, ki zagotavlja natančno tipkanje, medtem ko patentiran večantenski sistem RangeBoost zagotavlja ultra zanesljivo brezžično Wi-Fi povezavo. Ker sredi bitke potrebujete še dodatne prednosti, ta zmogljivi igričarski prenosnik, opremljen s hladilnim sistemom HyperCool Pro poskrbi, da lahko iz procesorja Intel® Core™ i7 8. generacije in grafične kartice NVIDIA® GeForce® GTX 10-Series iztisnete zadnje atome zmogljivosti. Strix SCAR II je edinstveno orožje za vaše najhujše igričarske spopade!

15-INCH MODEL 2.4KG

17-INCH MODEL 2.9KG

OBLIKA

ULTRA ODZIVEN ZASLON S TANKIM ROBOM

Z namenom zagotavljanja maksimalne prednosti v igričarskih spopadih je Strix SCAR II opremljen s prvim 144Hz in izjemno odzivnim zaslonom (3 ms med sivinami – GTG) na svetu – ta je prva izbira profesionalnih igričarjev. Izjemno visoka frekvenca osveževanja slike zagotavlja izris 144 sličic v sekundi brez zamika, super nizek odzivni čas pa preprečuje megljenje slike. Oblikovalci so z zelo tankim robom zaslona poskrbeli, da je vse skupaj zapakirano v še bolj kompaktno ohišje, ki je tako kar 2,33 cm ožje od predhodnika. Strix SCAR II je obenem tudi lažji, tehta vsega 2,4 kg, kar pomeni, da svoje najboljše orožje vedno nosite s seboj, kamorkoli že greste!
* SCAR II (15-inch) is 2.33cm narrower than SCAR Edition (GL503VS).
SCAR II (17-inch) is 1.52cm narrower than SCAR Edition (GL703VM).

OSVETLITEV AURA

KO ZASIJE OSVETLITEV AURA

Ugasnite luči in si oglejte, kaj vse zmore osvetlitev Aura. Osvetljen ROG logotip na pokrovu zaslona, osvetljena sprednja stran prenosnika, prosojne tipke WASD ter prilagodljiva osvetlitev tipkovnice resnično pustijo vtis. Hkrati pa vam omogočajo, da ustvarite lasten in edinstven svetlobni podpis.

ZASNOVA SISTEMA HLAJENJA

OHRANITE HLADNO KRI

Hladilni sistem HyperCool Pro premore številne funkcije, ki Strix SCAR II pomagajo kar najbolje izkoristiti grafično kartico in procesor. Hladilna zasnova omogoča enakomerno porazdelitev toplote, dva visoko zmogljiva 12V ventilatorja pa zagotavljata močnejši pretok zraka in povečata zračni tlak ter tako zagotovita stabilno delovanje sistema tudi ob visokih obremenitvah. HyperCool Pro vključuje patentirani sistem za zaščito pred prahom Anti-Dust Cooling, ki izloča prašne delce in umazanijo ter s tem izboljša zanesljivost delovanja in življenjsko dobo prenosnika.
* Specifikacije se lahko razlikujejo glede na konfiguracijo.

ZASLON

ZAŽELITE SI NAJBOLJŠEGA

Razlika med zmago in porazom je lahko že delček sekunde. Strix SCAR II ima vgrajen zaslon s frekvenco osveževanja 144 Hz in odzivnim časom 3ms (GTG), ki vedno prikazuje tekočo sliko brez zamegljenosti. Zaslon svetilnosti 300 cd/m2 zagotavlja 20 % svetlejšo sliko v primerjavi z nizkocenovnimi IPS-zasloni.

POVEZLJIVOST

TEHNOLOGIJA RANGEBOOST SKRBI ZA VEDNO ZANESLJIVO WI-FI POVEZAVO

Prenosni računalniki ROG Strix so prvi na svetu z vgrajenimi antenami Wi-Fi, ki nudijo 30 % več dometa, večjo prepustnost Wi-Fi in zagotavljajo manj prekinitev povezave. Patentirana tehnologija ROG RangeBoost združuje štiri antene, nameščene na hrbtni in sprednji strani prenosnika, z edinstvenim algoritmom, ki nenehno skenira in izbira najboljši par anten, ki lahko pokrije mrtve točke drugega – posledica je čim močnejši brezžični signal. Najnovejši standard 802.11ac Wave 2 Wi-Fi omogoča hitrosti do 1,7 Gbps – kar je dvakrat toliko, kot zmore 802.11ac 2x2 in 12-krat več od 802.11b/g/n!

TIPKOVNICA

ABSOLUTNA NATANČNOST S TEHNOLOGIJO HYPERSTRIKE PRO

Prenovljena tipkovnica s tehnologijo HyperStrike Pro vam zagotavlja odličen nadzor. Zasnovana po vzoru namizne igričarske tipkovnice premore štiri hitre tipke, prilagodljivo osvetlitev RGB na štirih območjih, poudarjeno skupino tipk WASD s prozornimi pokrovi in ergonomsko zaobljene robove tipk (0,25 mm) za bolj udobno tipkanje. Ekskluzivna tehnologija ROG Overstroke omogoča predhodno ključno aktiviranje in izboljšanje hitrosti pritiska tipk – v minuti tako lahko pritisnete več tipk. Tehnologija N-key rollover zagotavlja, da lahko istočasno pritisnete več tipk, pri čemer bo poskrbela za natančno beleženje pritiskov (ne pa napačnih ukazov) – torej boste imeli vedno vse pod nadzorom, ko je potrebna natančnost. Življenjska doba 20 milijonov pritiskov tipk poskrbi, SCAR II ima eno najbolj vzdržljivih tipkovnic, kar jih najdete v prenosnih računalnikih – dvakrat vzdržljivejšo od trenutnega industrijskega standarda.

AURA SYNC

AURA SYNC ZA EDINSTVENO PERSONALIZACIJO

Tehnologija Aura Sync omogoča, da videz in upravljanje posamezne igre preslikate na tipkovnico. Omogoča barvno ujemanje logotipa ROG, tipkovnice in svetlobnega podpisa na Strix SCAR II z Aura Sync podprtimi igričarskimi miškami, slušalkami in drugimi dodatki. Celoten spekter barv in sedem različnih načinov osvetlitve lahko enostavno upravljate prek nadzorne plošče Aura.

ZVOK

ŠTIRJE STRANSKI ZVOČNIKI ZA BOLJŠI PROSTORSKI ZVOK

Strix SCAR II prinaša jasnejši, glasnejši in natančnejši zvok preko zmogljivih zvočnikov. Slišite lahko tudi najbolj tihe zvoke, zato boste vedeli, od kod prihaja sovražnik. Tehnologija pametnega ojačevalnika nadzira predvajanje zvoka in opravlja prilagoditve v realnem času, zato lahko močno povečate glasnost, ne da bi skrbeli za poškodbe zvočnikov – ti so tudi do 200 % glasnejši kot prej, z večjim dinamičnim razponom in nizkimi toni. Sonic Studio III zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka v igrah, predvaja prostorski zvok v slušalkah ter skrbi za izboljšano predvajanje in snemanje zvoka – vaš govor je vedno razločen po zaslugi tehnologije za zmanjšanje šuma. Vsaka majhna prednost pripomore do zmage - in Strix SCAR II zagotavlja, da boste natančno slišali vsak zvok!

ROG GL504 Audio

PROGRAMSKA OPREMA

OBOROŽENI Z ROG GAMING CENTER

Prikličite ROG Gaming Center preko bližnjice (tipke ROG) in upravljajte z nadzorno ploščo, polno koristnih informacijam, vključno s frekvencami in temperaturami procesorja in grafične kartice. Vse nastavitve preko nadzorne plošče lahko prilagodite v realnem času. Omogoča vam dostop do ROG GameFirst, GameVisual, Sonic Studio, Sonic Radar, Aura Core in XSplit Gamecaster ter nastavitev hitrosti vrtenja ventilatorjev! Vaše nastavitve v igrah in parametre delovanja lahko shranite v oblaku, tako da lahko dostopate do njih tudi če zamenjate prenosni računalnik. Prenesite in namestite aplikacijo ROG Gaming Center na vašo mobilno napravo s sistemom Android ali iOS, tako boste imeli vse nastavitve vedno pri roki.
* Programska oprema in združljivost sta odvisni od modela izdelka.

Programska oprema ROG GameVisual nudi šest prednastavljenih načinov za različne žanre iger in večpredstavnosti. Programski inženirji ROG-a so natančno optimizirali vsako nastavitev za zagotavljanje vizualne odličnosti, ki odlično dopolnjuje igralni žanr. Način za prvoosebne streljačine (FPS) na primer izboljša vidnost v temnih okoljih – tako boste videli podrobnosti, ki bodo vašim sovražnikom ostale skrite in lahko prej pritisnili na sprožilec!

Sonic Studio III je uporabna zbirka orodij, ki podpirajo vse vaše glasbene potrebe v igrah. Nadzorna plošča omogoča dostop do petih različnih zvočnih načinov in omogoča tudi ročno nastavljanje nastavitev. Ta programski paket omogoča še odpravljanje hrupa, stabilizacijo zvoka in odpravo odmevov med snemanjem zvoka.

Sonic Radar III zvočni pogon obdeluje zvoke bolj natančno kot kadarkoli, zato se vedno zavedate, kaj se dogaja okoli vas. Uporabite na zaslonu prikazano puščico za lažjo prepoznavo, iz katere smeri prihajajo sovražniki, ter uživate v vizualiziranih zvočnih podrobnostih, ki odpravljajo potrebo po zvišanju glasnosti - odlično orodje za vadbo netreniranih ušes.

S programom Aura Core lahko prosto prilagajate RGB-osvetlitev vaše tipkovnice, ki ustreza vašemu igralnemu slogu. Nadzorno ploščo je enostavna za uporabo in podpira izbiro širokega spektra barv, premore pa tudi sedem prednastavljenih načinov osvetlitve. Prek Aura Core lahko aktivirate tudi AURA SYNC.

Funkcija Fan Overboost je uporabna za nadzor nivoja hrupa in porabe energije – izberite način delovanja Fan Overboost ob intenzivnem igranju iger, način Silent za manj zahtevne naloge ali uravnotežen način (Balanced) za zmeren hrup in srednjo zmogljivost ventilatorjev.
* Specifications vary according to model.

Doživljenjska naročnina na XSplit Gamecaster Standard vam omogoča, da v živo neposredno predvajate igranje na spletnih pretočnih platformah, ali pa igranje posnamete za nadaljnjo preprosto spletno izmenjavo.

ROG Gaming Center lahko sodeluje tudi z aplikacijo za Android ali iOS na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, do nje lahko dostopate brez prekinitve igranja. Še več, aplikacijo lahko brezplačno prenesete iz Google Play ali iTunes.

Tehnologija ROG GameFirst V poveča pretočnost, saj določa prednost omrežnih paketov ter skrbi za povečano pasovno širino, ki jo zahtevata spletno igranje in pretakanje vsebin. Samodejna nastavitev daje prednost vsem vašim aplikacijam; medtem ko ročni način omogoča kategorizacijo programov po vašem okusu in potrebah. Poleg tega ROG First zagotavlja, da usmerjevalniki ROG in ASUS RT upoštevajo nastavitve GameFirst V v vašem prenosnem računalniku ROG.

VMESNIKI

IGRIČARSKI PRIKLJUČKI, KI JIH POTREBUJETE

En USB 3.1 Gen 2 Type-C ™ (USB-C ™), enUSB 3.1 Gen 2 Type-A in dva USB 3.1 Gen 1 Type-A vmesnika zagotavljajo, da na Strix SCAR II priključite vse najnovejše igralne periferne naprave. Izhod HDMI 2.0 podpira 4K UHD ločljivost do 60 Hz in prikaz tekoče slike ob igranju iger ali uživanju v 4K UHD vsebinah storitev Netflix ali Amazon Prime na vašem velikem digitalnem televizorju. Mini DisplayPort 1.2 podpira ločljivost 4K UHD do 75 Hz in zagotavlja združljivost z monitorji, ki podpirajo tehnologijo G-SYNC.
* Specifications vary according to model.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies