Zenfone 3‏

Specifikacija
Specifikacija

Izdelan za fotografijo!

ZenFone 3 krasi prefinjen dizajn, ki je navdih dobil v lepotah narave. Čudovito ohišje je izdelano iz kombinacije stekla in kovine, poslanstvo telefona pa je zajem lepot sveta. Izjemen telefon za uporabnike, ki si želijo več kot le navadno življenje.

Galerija Zenfone 3

Videi in fotografije posnete z Zenfone 3 >

Lepota

Vrhunski dizajn, navdihnjen s strani lepote narave

Na vaši dlani še nikoli niste občutili diamantu podobne lepote. Nikoli še niste občutili tako natančno oblikovanih steklenih ploskev. Nikoli še niste občutili estetskega užitka ob prepoznavnih Zen koncentričnih krogih ali otipljivega navdušenja krožnih vrezov. Vse to zato, ker še nikoli niste občutili telefona ZenFone 3. Čas je, da vaši čuti občutijo prefinjen dizajn. Čas je za ZenFone 3.

Prednja in zadnja stran

2.5D

Corning Gorilla Glass

Zen

dizajn

Mojstrovina

Prefinjena mojstrovina, najboljša izdelava

ZenFone 3 je sinonim za vrhunsko izdelavo. Telefon premore Corning® Gorilla® Glass zaščitno steklo, a je kljub temu debel vsega 6,16 mm. Večdimenzionalno oblikovanje so inženirji lahko uresničili zgolj s tehniko diamantnega reza. Držati ZenFone 3 pomeni ceniti moderno mojstrovino, ki uresničuje strast domišljije.

6.16mm

tanko kovinsko ohišje

0.18mm

diamantno rezani robovi

Zaslon

Širok, svetel in poln podrobnosti

ZenFone 3 ima vgrajen odličen 5,2- ali 5,5-palčni zaslon polne visoke ločljivosti 1920 x 1080 pik (Full HD), ki zna prikazati sleherno podrobnost. Visoka svetilnost zaslona omogoča dobro vidljivost tudi v najsvetlejših okoljih. Ne glede na to ali se nahajate zunaj ali notri boste na telefonu ZenFone 3 vse vsebine videli jasno. Ultra tanek okvir (2,1 mm) in izjemno razmerje med velikostjo zaslona in ohišja (77,3 %) sta dodaten dokaz inženirske odličnosti.

* Velikost zaslona telefona ZenFone 3 se lahko med tržišči razlikuje.

1920 x 1080 

Super IPS+ zaslon

Do

600cd/m2

Super IPS+ zaslon

2.1mm

tanek rob

Do

77.3%

razmerje med zaslonom in ohišjem

PixelMaster 3.0

Zajemite realnost, hitro in mirno

Tehnologija PixelMaster 3.0, vgrajena v ZenFone 3, dviga kakovost fotografije visoko nad povprečje pametnih telefonov. Za pristen zajem resničnega sveta PixelMaster 3.0 skrbi v navezi s kamero, opremljeno z najnovejšim Sony® IMX298 senzorjem ločljivosti 16 Mpik, lečo Largan, sestavljeno iz šestih elementov in zaslonko f/2.0. Tu je še tehnologija TriTech za sledilno samodejno ostrenje na kakršnokoli razdalji in v kakršnihkoli svetlobnih pogojih – motiv izostri v zgolj 0,03 sekunde. Leča kamere je zaščitena s safirnim steklom, ki je odporno proti praskam in poškodbam. Ko v enačbo dodate še optični in elektronski stabilizator slike za posnetke brez megljenja, senzor za izboljšavo barv, ki jamči za fotografije z realnimi barvami in pristen zajem videa v ločljivosti 4K UHD, je jasno, da je fotografiranje in snemanje s pametnim telefonom doseglo nov nivo. Da, tehnologija PixelMaster 3.0 je svojevrstna revolucija.

16MP

fotografije

Sony

IMX 298

slikovni senzor

4K

video posnetki

ƒ/ 2.0

zaslonka

6P

leča Largan

0.03S

TriTech AF

OIS & EIS

fotografije in video posnetki

Safirna

zaščita leče

TriTech AF

Ultra hitro, takojšnje ostrenje motiv izostri v vsega 0,03 sekunde in mu sledi

ZenFone 3 ima nekaj, česar nima nobena druga kamera na pametnem telefonu – ekskluzivno tehnologijo samodejnega ostrenja TriTech. Naši inženirji so prvič v zgodovini pametnih telefonov združili tri tehnologije ostrenja – lasersko, fazno in stalno samodejno ostrenje – v en sistem. Rezultat je takojšnje ostrenje (v zgolj 0,03 sekunde) v kakršnihkoli okoliščinah in vseh pogojih. Ostrenje je celo do desetkrat (10x) hitrejše, od vašega mežika z očesom!

0.03S

Laser AF

0.03S

Fazno samodejno ostrenje

Stalno

samodejno ostrenje

OIS & EIS

Zanesljiva fotografija, slike in videi brez tresenja

Medtem, ko zajemate fotografije, štiriosni optični stabiliziator slike (OIS) zazna in prepreči, da bi vaše gibanje zameglilo fotografijo. Za čiste video posnetke pa skrbi triosni elektronski stabilizator slike (EIS).

4-osni

OIS

8smerna

OIS-kompenzacija

4 stopenjska

OIS-stabilizacija

3 -osni

EIS

6 -smerna

EIS-kompenzacija

Realistično

Fotografije kot v resničnosti

Fotografije bodo izgledale tako realistične, kot motiv vidite ob zajemu. Posebna tehnologija izdelave slikovnega senzorja preprečuje, da bi fotoni svetlobe uhajali iz ene pike na senzorju v drugo, rezultat je več podrobnosti. Senzor za popravljanje barv zaznava nenavadno osvetljene motive in jih v fotografiji popravi tako, da izgledajo normalno. Vse skupaj dopolnjuje funkcija 4-kratne super ločljivosti, ki izdela izjemno podrobno fotografijo. Zajem v visokokontrastnem načinu HDR deluje v realnem času – HDR-sliko vam prikaže še pred zajemom.

Deep Trench Isolation

tehnologija

Senzor za

popravljanje barv

64MP

Super Resolution

Realnočasovni

HDR

Zmogljivosti

Polna hitrost na vseh frontah

Elegantno ohišje telefona ZenFone 3 v sebi skriva pošastne zmogljivosti. Vgrajene ima namreč 64-bitni osemjedrni procesor Snapdragon™ 625 procesor, 4 GB pomnilnika in grafično kartico Adreno™ 506, katere zmogljivosti so na nivoju namiznega računalnika. vrhunski procesor sestavljajo revolucionarni 14-nm FinFET tranzistorji, ki zagotavljajo visoke zmogljivosti, hkrati pa zmanjšajo porabo energije za 35 %. Telefon dosega visoke hitrosti tudi v mobilnih in brezžičnih omrežjih. ZenFone 3 ima dve reži za kartice SIM, ki se lahko povežejo v mobilna omrežja 4G/3G in podatke prenašajo s hitrostmi do 300 Mbps. Najnovejša tehnologija 802.11ac pa se v brezžična omrežja Wi-Fi lahko poveže s hitrostjo do 433 Mbps. ZenFone 3 obvlada tudi pospešeno polnjenje. V petih minutah polnjenja dodate zmogljivi 3.000 mAh bateriji za dve uri pogovorov. Ne pozabimo niti na obrnljivi priključek USB-C za priročno povezljivost!

Qualcomm

S625

CPU

14nm

litografija procesorja

4 GB

RAM

Adreno

506

GPU

35 %

boljša energijska učinkovitost

Do

300 Mbps

Cat 7 LTE

4G/ 3G

DSDS

802.11ac

433 Mbps

Wi-Fi

Hitro polnjenje

2 uri pogovorov

po 5 minutah polnjenja

USB-C

vmesnik

Varnost dotika

Bralnik prstnih odtisov, ki je še veliko več

Bralnik prstnih odtisov na hrbtni strani telefona ZenFone 3 je nameščen na mestu, ki omogoča najbolj intuitiven dotik. Telefon odklene v zgolj 0,2 sekunde, z njim pa lahko upravljate tudi druge aplikacije.

0.2 S

odklep

5prstov

prepoznava

360°

prepoznava

Adreno

Množica

vgrajenih aplikacij

SonicMaster

Neprekosljivi zvok in tehnologija SonicMaster

Ob poslušanju glasbe z ZenFone 3 razvajate svoja ušesa z zvokom, ki ga preprosto ne morete slišati na drugih pametnih telefonih. Le ZenFone 3 premore tehnologijo SonicMaster in certifikat High-Res Audio. Napredni zvočniki s petimi magneti, kovinsko tuljavo in ter velikim stožcem, ob podpori ojačevalnika Smart AMP, ustvarijo močan in pristen zvok v vseh okoliščinah. Za še bolj poglobljeno poslušanje glasbe priključite svoje najljubše slušalke in izkusite resnično kakovost visokoločljivih zvočnih posnetkov. Telefon predvaja glasbo s s studijskim vzorčenjem 24-bit/192kHz, katerega zvok je 4-krat višje kakovosti od ploščkov CD!

Novi

5-magnetni

zvočnik

4X

CD-kakovost

Smart

AMP

tehnologija

ZenUI 3.0

Nov vmesnik z dodano inteligenco

Neverjetna strojna oprema zahteva vrhunsko programsko opremo kot je ZenUI 3.0. Odličen uporabniški vmesnik telefona ZenFone prinaša vrsto izboljšav in edinstvenih funkcij. Zadnja različica vsebuje popolnoma nove ideje in rešitve, ki nadgradijo vašo mobilno izkušnjo, izboljšajo produktivnost in naredijo vaše vsakdanje življenje še zabavnejše. Vremensko napoved tako popestrijo animacije v realnem času, čas na stilski uri ni le gola informacija. Med brskanjem po nameščenih aplikacijah bo nežni občutek meglenja ozadja vašo pozornost ohranil na aplikaciji v ospredju. ZenUI 3.0 ni zgolj vmesnik – je vaš najboljši prijatelj, ki vas spremlja povsod.