ZenBook Flip UX360‏

Specifikacija
Specifikacija

ASUS priporoča Windows

Windows logo

360° svobode. 100% ZenBook

Večopravilnost v sistemu Windows: začnite hitro in končajte prvi.

Od številnih razlogov zaradi katerih je ASUS ZENBOOK Flip UX360 nepremagljiv, bomo izpostavili pet najpomembnejših:


  • Z zaslonom, ki se zavrti za 360 stopinj je UX360 prenosnik in tablični računalnik, idealen za posel in
    zabavo

  • Elegantno in čvrsto ohišje je zelo tanko (13,9 mm) in tehta (samo 1,3 kg)

  • Avtonomija baterija je izvrstna in lahko zdrži do 12 ur delovanja. Delovanje Zenbooka UX360 je
    popolnoma neslišno.

  • Vsebuje odličen IPS zaslon z ločljivostjo do 3200 x 1800 pikslov

  • Popolnoma tiho

Tanek, dodelan in prefinjen

ZenBook Flip je brezčasna in elegantna umetnina. Ta ultra tanka in ultra lahka vsestranska naprava je prenosnik s stilom in obenem priročna tablica, ki vam pomaga pri vašem lažjem vsakodnevnem opravilu ali zabavi v prostem času. Izdelan je iz trpežnega in natančno izbrušenega aluminija, ki v višino meri le 13,9 mm in tehta zgolj 1,3 kg, zato ga boste lahko brez napora nosili kjerkoli. Poleg vsega naštetega je UX360 tudi neverjetno vzdržljiv. 360-stopinjskia vodila prenosnika ZenBook Flip omogočata svilnato gladko in brezkoračno obračanje, hkrati pa zaslon trdno stoji pod katerimkoli kotom. Za zagotavljanje popolne zanesljivosti je bil prenosnik testiran z več kot 20.000 cikli vzdržljivostnega odpiranja in zapiranja! Ko napravao preklopimo v tablični način se tipkovnica avtomatično izključi, kar omogoča neovirano in takojšnjo nadaljnjo uporabo tablice.

13,9mm

Ultra tanek

1.3kg

Ultra lahek

Navdušujoča avtonomija delovanja – tudi do 12 ur

ZenBook Flip je zasnovan za mobilni življenjski slog. Zahvaljujoč energetsko učinkovitemu procesorju Intel Core M in litij-polimerski bateriji velike kapacitete, lahko UX360 uporabljate do 12 ur brez vmesnega ponjenja. Ni pomembno ali na potovanju, dolgih sestankih ali se zabavate v naslonjaču, ZenBook Flip vas za daljši čas osvobodil iskanja vtičnice.

Hiter in neslišen

Samo najboljše komponente so dovolj dobre za ZenBook Flip. Z do 8 GB pomnilnika, izjemno hitrim SSD diskom kapacitete 512 GB in najnovejšim procesorjem Intel Core M šeste generacije je ZenBook Flip dovolj zmogljiv, da zmore vsako nalogo, ki mu jo zadate! Napredna oblika brez ventilatorja omogoča, da je naprava neverjetno tiha. Poseben ultra tanek hladilnik je izdelan iz zmesi bakra in kroma. Ta vam omogoča, da tudi pri polni obremenitvi opravite stvari v prijetni tišini.

WINDOWS 10 HOME

512 GB

SSD Storage

8 GB

1866 MHz RAM

i7

Intel Processor

Realistične barve iz vseh vidnih kotov

Videti pomeni verjeti. Vrhunski IPS zaslon na dotik ima resolucijo do QHD+ 3200 x 1800 in razpon barv NTSC 72 %, zato vam ZenBook Flip daje kalejdoskop barv, ki so živahnejše in natančnejše. S svetilnostjo 350 cd/m2 in visokokakovostnim IPS zaslonom postanejo slike na zaslonu živahne pod katerimkoli zornim kotom.

3200X1800

Resolucija do QHD+


276ppi

178° IPS

IPS ekran
visoke kvalitete

Napredne tehnologije

Kadar delate na poti je pomembna vaša povezljivost z drugimi napravami. ZenBook Flip ima revolucionarni USB-priključek tipa C, ki omogoča preprosto povezovanje in izjemno hiter prenos podatkov. Na njem boste našli tudi dva priključka USB 3.0 tipa-A, priključek micro HDMI in čitalec kartic SD, zato boste nanj lahko priključili tako svoje sedanje kot tudi prihodnje zunanje naprave. Uporablja tudi najnovejši standard Wi-Fi 802.11ac z ultra visokimi hitrostmi vse do 867 Mbps. To je trikrat hitreje od starejših generacij WI-Fi in ima močnejši, stabilnejši signal. ZenBook Flip podpira Intelovo tehnologijo WiDi, zato lahko svoje fotografije, glasbo, filme in igre predvajate na vseh WiDi-kompatibilnih HDTV-jih ali uporabljate TV kot drugi veliki interaktivni in večopravilnostni zaslon.

Micro HDMI

USB Type-C

USB 3.0

SonicMaster tehnologija

Neverjeten zvok je bil je že od nekdaj lastnost družine ZenBook. Izdelala sta ga ekipa ASUS Golden Ear in ICEpower®, zato tehnologija SonicMaster proizvaja najbolj neverjeten zvok, ki ste ga kdaj slišali na prenosniku. Mešanica izvrstne strojne opreme in inteligentno oblikovane programske opreme daje prenosniku ZenBook Flip najboljšo zvočno izkušnjo.