ASUS GEFORCE RTX FAMILY‏

PRENOSNIKI REPUBLIC OF GAMERS Z GRAFIČNIMI KARTICAMI GEFORCE RTX

prvi na tržišču

PRENOSNIKI REPUBLIC OF GAMERS Z GRAFIČNIMI KARTICAMI GEFORCE RTX

ROG je spet prvi z novostmi na trgu. Kot je to storil že z namiznimi računalniki in nadgradil grafične zmogljivosti, je grafične kartice NVIDIA® GeForce RTX™ vgradil tudi v prenosne računalnike. Nova grafična arhitektura Turing je tako postala mobilna, prenosniki Republic of Gamers pa kos najrazličnejšim izzivom in željam zagrizenih igričarjev.

Prenosniki ROG pa niso le dom za najnovejše grafične kartice iz družine RTX, saj so inženirji poskrbeli za številne izboljšave igričarskih prenosnikov. Ti so deležni še najnovejših zaslonov z neverjetno tankimi robovi, ki še izboljšajo igričarsko izkušnjo. Nadgrajen hladilni sistem zagotavlja polne zmogljivosti tudi ob daljših obremenitvah in pri tem ustvarja kar najmanj hrupa. Uporabnik lahko izbira delovanje hladilne rešitve glede na različne scenarije. Poleg najnovejših komponent, ki predstavljajo vrhunske temelje, piko na i postavijo ekskluzivne ROG-funkcije, ki poskrbijo, da ti prenosniki resnično izstopajo.

Igričarji imajo drugačne prioritete, zato se tem prilagajajo tudi naši prenosniki. Prenosniki, ki želijo nadomestiti namizne računalnike, dajejo prednost zmogljivostim pred prenosljivostjo. Prenosnik G703 prinaša revolucionarno obliko v svet prenosnikov ROG. To družino sestavljajo še ultra tanek prenosnik Zephyrus S GX531 in novi 17-palčni GX701, ki igranje iger ponaša na nov nivo, prenosnika Strix SCAR II in Hero II pa sta še nadgradila vlogi predhodnikov in blestita v e-športni areni. Primerna sta tudi za rabo na tekmovanjih. Ta vodič vam bo pokazal, kaj imajo skupnega in se pomagal odločiti za tisti prenosnik z grafiko GeForce RTX, ki vam najbolj ustreza.

NVIDIA TURING

Grafične kartice GeForce RTX temeljijo na arhitekturi NVIDIA Turing™ in povsem novi platformi RTX. Računate lahko na najhitrejše in najbolj realistične grafične izkušnje, saj prikazana slika s pomočjo umetne inteligence praktično oživi.

DO

6-KRAT

VEČ ZMOGLJIVOSTI
TEHNOLOGIJA SLEDENJA ŽARKU

V REALNEM ČASU

V IGRAH
ZMOGLJIVA

UMETNA INTELIGENCA

ŠE IZBOLJŠA GRAFIKO
NVIDIA TURING

IGRE S PODPORO TEHNOLOGIJI SLEDENJA ŽARKU

Tehnologija sledenja žarku poskrbi za kar se da realistične osvetlitve, odseve in senčenje, s čimer v igre prinaša nov nivo realizma, ki ga dosedanje tehnologije niso mogle doseči. Arhitektura Turing je prva, ki uvaja tehnologijo sledenja žarku.

Z UMETNO INTELIGENCO IZBOLJŠANA GRAFIKA

Umetna inteligenca skrbi za največje tehnološke preboje v zgodovini, Turing pa to uresničuje na področju računalniške grafike. Opremljena z jedri Tensor ima umetna inteligenca na voljo dovolj zmogljivosti, zato grafične kartice z arhitekturo Turing poganjajo zmogljive algoritme in v realnem času ustvarjajo čiste, pristne in žive podobe ter posebne učinke, ki jih doslej še ni bilo.

Z UMETNO INTELIGENCO IZBOLJŠANA GRAFIKA

NOVE NAPREDNE TEHNOLOGIJE SENČENJA

Jedra Tensor skrbijo za tehnologijo Deep Learning Super Sampling (DLSS). Osnovni način DLSS sicer ne prinaša naprednega vzorčenja, saj predstavlja predvsem tehniko za rekonstrukcijo podob, ki grafiko v igri izdela v dodatni ločljivosti, umetna inteligenca pa jo skupaj s podobami še izboljša. Brez novih jeder Tensor tehnologije DLSS in izjemnih rezultatov umetne inteligence seveda ne bi bilo.

NOVE NAPREDNE TEHNOLOGIJE SENČENJA

ASUS PRENOSNIKI
Z GRAFIČNIMI KARTICAMI NVIDIA RTX

ROG Strix SCAR II GL704GW

NATANČNOST NE POZNA OMEJITEV

Opremljen z najnovejšo grafično kartico NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 in osmo generacijo procesorjev Intel® Core™ i7, prenosnik ROG Strix SCAR II prinaša še več zmogljivosti igričarjem. Vgrajen ima ultra odziven zaslon (3 ms odzivni čas GTG) s frekvenco 144 Hz, ki zagotavlja tekoče igranje brez senc. Super ozek rob zaslona poskrbi, da razmerje med zaslonom in ohišjem dosega kar 80 %, posledično pa so inženirji ekipe ROG uspeli 17,3-palčni zaslon vgraditi v ohišje, ki je široko manj kot 40 cm.